Kada bi postojala navijačka reprezentacija, koji bi tip ti bio?

Ne, ne, ne treba raditi na odbrani, odmah kreni u napad

  • 3
Bračni par gleda košarkašku utakmicu

Foto: Shutterstock

„Šanse nema da dobijemo!“ „Šta pričaš, medalja je naša!“... Sportska takmičenja najbolji su povod za kućna okupljanja, srčana bodrenja, gde su svi različiti, ali ujedinjeni u navijanju za naše. Izdvojili smo pet tipova navijača u Srbiji i njihove glavne osobine, ali i ono što bi moralo biti obaveza pravog selektora – da pronađe i adekvatno navijačko pivo – Jelen.

Selektor - sigurno imate u ekipi sveznalicu, izvrsnog poznavaoca igre i taktike. Nesuđenog selektora ekipe petlića iz svog kraja koji zna gde svaki trener i selektor greši i bučno nudi rešenja iako ga retko ko uzima za ozbiljno.

Pesimista - za njega je čaša do pola prazna, posebno ako je pivo u pitanju. On vidi najcrnje scenarije, promašaje slobodnih bacanja i lične greške na svakom koraku.

Jelen pivo

Foto: Promo/Jelen

Nervčik - grickanje noktiju, i cupkanje nogom nervira ostale u ekipi. Kad je trenutak odluke i kad je napeto njegov glas se jedino čuje. Podjednako se nervira i kad domaći promaše pogodak i kad protivnik ubeleži poen.

Ćutolog - on je promišljen i oprezan. Ne istrčava se sa prognozama, ali neće propustiti da nakon završetka utakmice istakne da je bio u pravu i da je njegova prognoza bila tačna. Samo što niko za nju nije znao.

Sujeverni  - ekipa neće sesti na kauč dok on nije podesio ekran televizora pod određenim uglom. Čaše piva takođe imaju određeni raspored na stolu, a piće se dopunjava samo na poluvremenu. Njegove sitna sujeverja nerviraju ostale u ekipi, sve dok ne počnu verovati da je upravo postignut pogodak rezultat njegove postavke.

Složićete su ovi tipovi tako različiti, ali ih jedna stvar osim ljubavi prema nacionalnom timu spaja. Jelen pivo - neodvojiv deo ekipe - igrač na koga uvek možete da računate. Da rashladi usijane glave, ohrabri pesimistu, razbije baksuzluk i  da podstrek ćutologu.  Jer pravi prijatelji su uvek tu, i u pobedi i u porazu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA