≫ 

Grobari jednom zastavom prozvali i Zvezdu i sudije: Evo kako su nacrtali šesnaesterac Inđije

Koreografija na istoku u crveno-beloj boji

  • 13
Foto: Telegraf

Uvod u 161. večiti derbi bio je i deo koreografije navijača Partizana koji su crveno-belom zastavom kritikovali sudije zbog penala u korist Crvene zvezde na meču sa Inđijom.

Oni su na zastavi na istočnoj tribini odštampali print šesnaesterca sa proširenjem na mestu gde je dosuđen nepostojeći penal nad Aleksom Vukanovićem u finišu susreta Zvezde i Inđije u prošlom kolu.

Pomerena je i gol-aut linija kao aluzija na gol u "večitom derbiju", kada je Partizan primio pogodak, iako je lopta izašla van igre.

Kada je reč o ovom skorašnjem, meču sa Inđijom, Nemanja Vidić, defanzivac Inđinčana je oborio Vukanovića otprilike metar ispred šesnaesterca i to je okarakterisano kao najstroža kazna, a Milan Pavkov je dao gol za 1:1 u 88. minutu.

Crveno-beli su potom pobedili preokretom, a i drugi gol su dali iz penala u prvom minutu nadoknade kada je strelac opet bio Pavkov.

Osam dana kasnije, Partizan je ugostio "večitog rivala" u Humskoj gde je osvanula spomenuta zastava među Grobarima, a Partizan je slavio 2:0 golovima Sejdube Sume i Zorana Tošića u 83. i 93. minutu meča.

Tokom meča su navijači Partizana istakli i transparent: Zvezdo, kćeri Udbina, penal je tvoja sudbina, a pevali su i pesmu "Penal za Zvezdu, hoćemo penal za Zvezdu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂

    23. septembar 2019 | 18:06

    Ha ha ha ha vrh !

  • neko iz mase

    23. septembar 2019 | 17:47

    Mogu sad da kukaju koliko hoce ali razvalili smo ih. Centar nisu presli. Nego gde je srpski mesi?🤣🤣. Pojeo ga zdjelar. Mada u svakom slucaju zelim im srecu u ls. Trebace im

  • laki

    23. septembar 2019 | 18:06

    Pa mi kad bi njimali dizali parole nebi imalo mesta na mari da ih pokacimo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA