≫ 

Navijači napravili haos na auto-putu kod Beograda: Delije i Gate 7 zaustavili saobraćaj!

Pristalice kluba Pireja stigle su u Srbiju

  • 82
Delije, Gate 7 Navijači Zvezde i Olimpijakosa su se kod Niša ujedinili i krenuli ka Beogradu; Foto: Instagram.com/ilias_kourdis

Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa pripremaju se za utamicu 2. kola Lige šampiona, u kojoj se sastaju dve bratske ekipe.

Da će atmosfera na Marakani biti bratska, moglo je da se vidi već po transparentu koji su Delije ostavile navijačima Olimpijakosa na autoputu na nadvožnjaku na autoputu kod ulaza u Srbiju.

Ubrzo su se dve grupe ujedinile i u koloni su krenuli zajedno ka Beogradu. A onda su nadomak ulaza u prestonicu Srbije izašli iz automobila izneli barjake i potpuno zaustavili saobraćaj.

Mančester Junajted iz utakmice u utakmicu sve više razočarava navijače, a večeras (21.00) mu u goste stiže Arsenal, koji takođe ne igra onako kako bi njegovi fanovi voleli. U duelu dva posrnula velikana, kec je 2,55, iks 3,35, a dvojka 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Arsenal.

Video: Delije proširile repetoar grčkih pesama pred Olimpijakos

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    30. septembar 2019 | 18:11

    Vidi ovi misevi pobegli iz Bg-a na autoput posle onih 2-0... ne bezite, vratite se bice jos derbija... haha komedija sa ganima.

  • Drasko

    30. septembar 2019 | 18:53

    Oni meni nisu braca niti ce biti.

  • neko iz mase

    30. septembar 2019 | 18:22

    Kako ce grci da ih olade za tri boda i da odu kuci pevajuci. Takvi smo mi srbi, lako nas zeznuti. Mnogo zemlje smo tako izgubili i sve ratove koje smo vodili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA