≫ 

Delije poludele kad je Zvezdi zabranjen ulazak na Kosovo: Okrenuli se ka carinicima i počelo je...

Pogledajte šta se dešavalo nakon što je Zvezdinoj ekspediciji zabranjen ulazak na Kosovo

  • 26
Delije Jarinje

Foto: Telegraf

Navijači Crvene zvezde došli su pred granični prelaz Jarinje da pozdrave fudbalere koji su krenuli put Kosova na meč protiv Trepče, koji je odložen, jer crveno-belima nisu dali dozvolu da pređe administrativni prelaz.

Nakon što je ekspediciji crveno-belih zabranjeno da se nađu na teritoriji Kosova i Metohije, navijači Zvezde, među kojima su bile i vođe, okrenuli su se ka prelazu i počeli su da vređaju Albance pesmom.

- Šiptarska je gamad ustala, da bi Kosovo nam uzela, od Svetog Save nam je zavet ostao, da branimo naše Kosovo - pevale su Delije okrenute carinicima na Jarinju.

Pogledajte kako je to izgledalo.

U našem blogu uživo možete da vidite i kako je teklo čitavo dešavanje neposredno pred dolazak Zvezde, kao i kada i gde će se meč ipak odigrati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar stara garda

    9. oktobar 2019 | 13:37

    braco alal vera za cimanje!!da je srece da smo se svi skupili i otisli zajedno.brat za brata!!!ubi nas mrznja zbog boja.a iste smo vere i iste slave slavimo!ovi sto pljuju cigane itd. nemaju gram mozga.alo bre ist smo narod ljudi!steta sto niste usli.da ce bog da dogodine udjete vi ili mi.iskren pozdrav za sve prave srbe i ultrase!

  • Mare Wien

    9. oktobar 2019 | 16:23

    Usrali su se od vase pesme,pustite vise taj patriotizam bre,usto je i ovde u Becu svi smo nesto hrabri i seremo o Kosovu a siptari iz dana u dan rade u njihovu korist

  • Mane

    9. oktobar 2019 | 12:52

    I kako se završilo? Mislim ko je pobedio, delije ili carinici? Pošto su poludeli i okrenuli se i svašta im jako pevali.... rezultat?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA