Diverzija Kimijevih Grobara: Umesto na meč Partizana, otišli pred FSS, pale prozivke zbog suđenja!

Grobari čelne ljude srpskog fudbala smatraju najodgovornijim za loš tretman kluba iz Humske

  • 58
FK Partizan, Grobari Foto: Telegraf

Nezadovoljni činjenicom kako se Partizan u tekućoj sezoni trenira u srpskom fudbalu, pre svega kod sudija, navijači crno-belih su ponovo rešili da iskažu revolt i to pred Kućom fudbala Fudbalskog saveza Srbije, i to u vreme kada crno-beli igraju meč protiv Vodojaže u Kupu Srbije.

Grupa pristalica crno-belih, poznatija kao “Partizanovci”, okupili su se ispred sportskog centra FSS u Staroj Pazovi, protestvujući zbog svega onoga što se u minulih nekoliko dana dešavalo na terenima Superlige, smatrajući da sudije iz kola u kolo kroje rezultate na štetu njihovog kluba.

Grobari čelne ljude Saveza smatraju najodgovornijim za loše stanje u našem fudbalu, kao i Sudijsku komisiji koja iz vikenda u vikend delegira sudije, koje nisu dorasle takmičenju.

Tome u prilog i konstantne prozivke na račun predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, usled kojih sudije, kao po koncu, prekidaju utakmice Partizana. Kap je očito prelila čašu minulog vikenda kada su arbitri bili u glavnim ulogama na meču Napretka i Crvene zvezde, odnosno Partizana i Voždovca, “Partizanovci” su se uputili danas u Staru Pazovu i protestvovali ispred Kuće fudbala.

Navijači Partizana, Grobari Miloš Radisavljević Kimi; Foto: Marko Jovanović

Obratili su se potom i zvaničnim saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

Poštovani Grobari,

Nakon još jednog vikenda u kome je sudijskim odlukama naš klub pokraden, a najveći rival poguran ka pobedi, Partizanovci su doneli odluku koja možda deluje čudno, ali nama se čini neophodnom.

Naime, utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Vodojaže nećemo ispratiti navijanjem na tribinama stadiona u Kragujevcu, već navijanjem ispred prostorija FSS-a u Pazovi. Zašto? Jednostavno, smatramo da Partizan svoje utakmice ne igra protiv rivala na stadionima širom Srbije, već protiv Fudbalskog saveza i Sudijske organizacije koji se ponašaju kao istureno odeljenje kluba koji u večitom derbiju nije uputio udarac na gol Partizana.

Isto tako, pozivamo sve iskrene partizanovce i legende kluba koji su zaposleni u FSS-u da dignu glas, da se oglase protiv nepravdi i pokušaju da svom Partizanu obezbede pošten tretman i suđenje.

Ne oglašavamo se jer je klub za koji navijamo izgubio. Poraz je sastavni deo sporta. Oglašavamo se zbog načina na koji je naš klub izgubio. Ne želimo da vikende provodimo kao statisti u nekakvoj predstavi, već kao iskreni navijači i ljubitelji sporta koji veruju da će isključivo teren odlučivati ko je zaista bolji.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    9. oktobar 2019 | 16:07

    Jel profesor vucetic vodi navijanje???

  • Istina

    9. oktobar 2019 | 16:16

    Jer mislite na dva penala i zaustavljen napad vozdovca iz nepostojećeg ofsajda.koji je prekinut i igrac ide sam ka golu.a izvinite delije su na jarinju.

  • nscz

    9. oktobar 2019 | 16:14

    Vala ste se vi nakrojili rezultata kao ni jedan klub na svetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA