≫ 

Šurbatović se oglasio posle protesta Grobara ispred FSS-a: Trofeji se osvajaju na terenu, ne kod nas

Navijači Partizana su, umesto na meč Kupa Srbije, koji je igrao njihov tim, otišli ispred FSS-a i protestovali

  • 39
Jovan Surbatovic, fudbalski tereni

Foto: Fudbalski savez Srbije

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović izjavio je da se trofeji u srpskom fudbalu osvajaju na terenu, a nikako na nekom drugom mestu.

Podsetimo, grupa pristalica crno-belih, poznatija kao “Partizanovci”, okupili su se ispred sportskog centra FSS u Staroj Pazovi, protestvujući zbog svega onoga što se u minulih nekoliko dana dešavalo na terenima Superlige, smatrajući da sudije iz kola u kolo kroje rezultate na štetu njihovog kluba.

Nezadovoljni činjenicom kako se Partizan u tekućoj sezoni trenira u srpskom fudbalu, pre svega kod sudija, navijači crno-belih su ponovo rešili da iskažu revolt i to pred Kućom fudbala Fudbalskog saveza Srbije,

- Razumem i shvatam da navijači u Srbiji imaju utisak da se nekada o prvaku odlučivalo u SC Fudbalskog saveza Srbije.

- Opšte je poznato da je ta sumnja postojala dok je predsednik FSS bio neko drugi i bilo je to zbog toga što je Partizan šest godina bio zaredom prvak, a Zvezda nijednom - izjavio je Šurbatović reagujući na protest grupe navijača crno-belih ispred Sportskog centra u Staroj Pazovi.

FK Partizan, Grobari

Foto: Telegraf

On je podsetio, da je u poslednje tri godine, od mogućih šest trofeja, Partizan osvojio četiri, jednom je bio prvak i tri puta pobednik Kupa.

- Crvena zvezda je dva puta bila šampion. I onda je očigledno da se odluke o tome ko će osvojiti titule i trofeje donose na terenu, a ne van njega - poručio je Šurbatović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xaxxaxa

    9. oktobar 2019 | 19:41

    I ovaj ima akcije svoje u ultra kopu....

  • GROBAR PODGORICA

    9. oktobar 2019 | 19:23

    Ti si jedan od Terzićevih i Kokezinih poslušnika. Imaš obraza da pričaš o terenu a sam znaš da se direktive daju iz kancelarijeFSS i sudijske sobe.

  • Rade Ćirović

    9. oktobar 2019 | 20:06

    Gospodine to je jasno da se osvaja nagrade terenu. Ali imamo mali problemčić kod vas se krade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA