≫ 

Neredi na tribinama u Prištini, obračun navijača tzv. Kosova i Crne Gore!

Ipak, sve je kratko trajalo...

  • 25
Navijači Kosova, kosovski navijači, Kosovo Arhivska fotografija navijača tzv. Kosova Foto: Tanjug/AP/Lehtikuva

Fudbalska reprezentacija tzv. Kosova savladala je Crnu Goru u Prištini rezultatom 2:0 i na taj način su ostali u igri za plasmana na Evropsko prvenstvo!

Rahmani i Murići u prvom poluvremenu, a mediji iz južne srpske pokrajine javljaju da su na tribinama višeni i neredi navijača.

Naime, neposredno pre prvog gola tzv. Kosova došlo je do sukoba domaćih i crnogorskih navijača. Međutim, on je kratko trajao s obzirom na to da je policija brzo intervenisala.

A kako prenose Vijesti, na početku intoniranja crnogorske himne čuli su se zvižduci sa tribina, ali su na kraju izvođenja dominirali aplauzi.

Tzv. Kosovo trenutno ima 11 bodova, jedna manje od Češke kojoj će gostovati u narednom kolu. Takođe, očekuje ih i susret sa Engleskom koja je na korak od plasmana na EP posle ubedljive pobede nad Bugarskom rezultatom 6:0.

Kada smo već kod kvalifikacija, pomenućemo i to da se Srbija neočekivano vratila u igru posle pobede u Viljnusu i poraza Portugalije od Ukrajine.

Video: Kosovo je srce Srbije grme navijači u Litvaniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA