≫ 

Grčki huligani naoružani upali u hotel navijača Bosne: Postrojili nas, poskidali i počeo je pakao!

Pristalice Zmajeva preživele pakao posle meča u Atini

  • 40

Utakmica Grčke i Bosne i Hercegovine, u kojoj su domaćini slavili sa 2:1, donela je mnogo tenzija van terena, pa je tako došlo i do sukoba u hotelu u kojem su bili smešteni navijači BiH.

Kako prenosi SportSport.ba, oko 40 huligana AEK-a upalo je u hotel u kojem su bili smešteni navijači Bosne, naoružani pištoljima, bejzbol palicama obmotanim žicom i šipkama.

Navijača Bosne bilo je oko sedam, osam, dok je navijača AEK-a bilo oko četrdeset. Jedan od njih, je opisao kako je izgledao pravi pakao i kako su im Grci poskidali majice i šalove.

- Grci su nas postrojili i onda su krenuli s ispitivanjem: Jeste li iz Bosne? Jeste li fašisti? Na naš odričan odgovor na drugo pitanje počeli su da nam skidaju majice i da gledaju imamo li tetovaže. Pri tome su celo vrijeme vikali i strugali palicama po podu kako bi nas što više zastrašili.

Kod jednog su videli nešto što im se nije dopalo i on je dobio udarac u glavu.

- Jednog od nas par odabrali su i on je dobio udarac u glavu. To je sve trajalo svega nekoliko minuta, ali nama je bilo kao nekoliko sati. Nakon toga ipak je sledilo olakšanje. Tada je iz mase izašao stariji lik, star između četrdeset i pedeset godina, i rekao da će sada sve biti u redu i da će nas pustiti. Tako je i bilo, a grčki huligani su se s trofejima u vidu par navijačkih šalova brzo udaljili s hotelske terase.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    16. oktobar 2019 | 17:15

    Nece Grci fasiste kao ni Srbi.

  • Tt

    16. oktobar 2019 | 17:05

    Bravo braćo Grci !!

  • realnbg

    16. oktobar 2019 | 16:51

    Najopasnija grupa cele Grcke,Original 21!Levo orijentisani,neguju bratske odnose sa grupama iz Marseja i Livorna.Ne podnose fasizam,u njihove delove grada niko ne sme da pridje!Respekt!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA