≫ 

Zbog ovog transparenta je prekinut meč u Humskoj, a onda su Grobari zapevali pesmu Delija

Na meti je ponovo bio predsednik FSS-a

  • 72

Još jednom je utakmica Partizana u Superligi bila u prekidu, opet iz istog razloga kao i nekoliko puta do sada: zbog toga što se na udaru navijača našao predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, trenutno "neprijatelj broj jedan" navijača kluba iz Humske.

Arbitar Danilo Grujić je zaustavio meč Partizana i Spartaka (pri rezultatu 3:0) u drugom poluvremenu dok se sporan transparent nije uklonio, a na njemu je pisalo:

- Iznenađenje - Slaviša Kokeza u avionu Zvezde. "Iznenađenje" samo za vas, za nas ne. Odlazi slaviša, je*emo ti sve - glasila je poruka za predsednika Fudbalskog savza Srbije.    

Imale su najvatrenije pristalice crno-belih opet šta da poruče prvom čoveku Saveza, na koga su gnevni, koga "terete" za katastrofalno stanje u srpskom fudbalu i navodnu podršku "večitom rivalu".

Podsetimo, i navijači Vojvodine su na utakmici sa Javorom imale transparent slične sadržine, takođe usmeren protiv vrhuške Saveza.

Napomenimo i to da su Grobari zapevali pesmu protiv Saveza, koju su svojevremeno pevali navijači Zvezde, u vreme dok su oni "ratovali" sa tadašnjim prvom čovekom srpskog fudbala  Tomislavom Karadžićem.

grobari

Transparent navijača Partizana sa Južne tribine Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • НиколаНС

    27. oktobar 2019 | 18:29

    Заиста је лицемерно да они прозивају било кога...

  • GrujicCokotGlodar

    27. oktobar 2019 | 19:23

    Da li ovi imaju obraza ??? hahahahaaa..pa Tole je slavio titule sa gldoarima !!! Ej, presednik FSS slavio titule, a ovaj ne sme sa klubom da ide u Evropu, sto je normalno !!! A da ne pricamo da nije smeo da dodje na MARAKANU, vec je bio domaci na JNA ! Ma gazi, Terzo, zelimo 7 titula UZASTOPNO !!! Oni su osvajali van terena, a mi na terenu, sto se vidi po uspesima u EVROPI !!!! Mi smo za 3 godine uradili vise nego oni za 23 ! Prestigli ih na UEFINOJ listi, imamo 2 pobede u LS, oni NI JEDNU !!! Tako da mogu samo da pisu da se tese....ISTINA SE ZNA !!! Glodarima je i dalje najveca pobeda u Evropi protiv velikana Seltika i Groningena.....molite M.U da sada izadje sa PIONIIRMA, pa se hvalite da ste ih pobedili...hahahahaahhaaaaaaa Omladince niste uspeli....xexexexeexxe

  • doka.czv

    27. oktobar 2019 | 17:52

    Koji licemeri ovi sa juga, da neće da vrate starog Toleta za predsednika!?!? Sa njim na čelu saveza jedino mogu da osvajaju titule... Ne sećaju se otimačina, sklanjanja, biranja sudija... Bolje se pokrijte ušima, nije vama savez kriv, pogledajte u svoje dvorište i vidite kakvi 'stručnjaci' vode vaš klub!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA