≫ 

Tenzije u Roterdamu: Besna navijačka rulja zasula bakljama i flašama svoje igrače?!

Ultrasi Fejenorda teško su podneli poraz u "klasikeru"

  • 1
navijači fejenord Foto: twitter/Jaap Jan de Vries

Fejenordovi navijači su besni, poraženi i poniženi...

Teško je kada se izgubi 4:0, a kada se to desi protiv najvećeg rivala onda stvari mogu izmaći kontroli kao što je to bilo nekoliko sati nakon "klasikera" u kojem je Ajaks demolirao tim Japa Stama.

Stotine navijača Fejenorda se okupilo pred trening centrom ekipe, ljutiti i razdražljivi, naoružani bakljama, dimnim bombama i ostalim navijačkim arsenalom. Čekali su autobus sa igračima i trenerom Stamom, kome žele da vide leđa.

Stam se, ipak, nije pojavio pošto je pristigao autobus sa igračima, pa su ispred tima pred rulju izašli igrači Stiven Berhuis, Leroj Fer i Rik Karsdorp - i to nakon što su ih ovi zasuli bakljama i flašama! 

- Ostao sam zbog vas, Leroj se vratio iz Engleske zbog vas. Zar mislte da gubimo namerno? - poručio je okupljenoj masi Berhuis, koji je zbog povrede kolena ostao na poluvremenu u svlačionici.

Fejenordovi navijači nisu išli za Amsterdam, tako je već godinama, posle zabrane odlaska gostujućih navijača zbog bojazni od nereda.

Bilo je napeto u Roterdamu i zbog prisustva policije, navijačke strasti se nisu smirivale ni nakon što su igrači izašli pred njih, težak poraz od velikog rivala još dugo će da peče...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    27. oktobar 2019 | 23:40

    Ispade nasa murija uz Nemacku i Italijansku najbolja za ovo. Pa svuda zabranili gostujuce navijace u velikim derbijima. A sto se tice ovoga, podrzavam.....udri, kad se ne bore srcem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA