Tuča u Topolicama podsetila na Moraču: Evo kako je navijač Mornara spucao Boutrajta!

Navijaču Mornara, Stefanu Hajdukoviću se nije dopao potez Amerikanca

  • 14
Foto: Printscreen Twitter

Sekunde su ostale do kraja meča između Mornara i Cedevita Olimpije, domaći tim je u Baru vodio sa nedostižnih devet poena prednosti i Rajan Boutrajt je dobio loptu od igrača Mornara da ne bi isteklo vreme za napad.

Umesto da mirno sačeka kraj, otišao je na zakucavanje, što je razbesnelo spomenutog navijača Barana. Utrčao je na teren i spreda udario Boutrajta, koji se brzo izmakao i potom krenuo da se obračuna sa Hajdukovićem.

Zadržao ga je Derek Nidam, igrač Mornara koji je brzo pritrčao, dok se navijač sam povukao, a onda bio izveden sa terena. Ovaj sukob se dogodio na tri i po sekunde pre kraja meča, a Cedevita Olimpija je na kraju morala da se pomiri sa prvim porazom u sezoni.

Incident je podsetio na one iz Morače od pre nekoliko meseci kada su na meti bili igrači Crvene zvezde i kada su se na parketu podgoričke dvorane našli navijači Budućnosti, a crveno-beli su bili zasuti raznim predmetima i bili ispljuvani.

Video: Umesto navijačkih grme srpske rodoljubive pesme na zagrevanju košarkaša Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa1984

    2. novembar 2019 | 21:15

    Crnogorci vazdan su bili poznati po junaštvu. Sad se mučeni Njgoš prevrće po grobu.

  • Beast

    2. novembar 2019 | 21:38

    Crnogorci moji zemljaci, neprosveceni seljaci. Kosarkaski klubovi iz drugih zemalja trebaju da bojkotuju igranje kod njih.

  • Beast

    2. novembar 2019 | 22:51

    Volim ih isti smo narod ali lose je sve to. Sve ovo sto se desava u proteklih 15 godina. Dva tenka nemaju kao nato ih brani boze sačuvaj. Razoruzali ih goli su kao pistolji. Nikad vas Srbi nece ostaviti na cedilu bez obzira na sve gluposti, zna i Milo da ako ne slusa zapad da ce pustiti Albance i da ce se isto desiti sto i nama. Borite se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA