≫ 

Nova tragedija za Grobare: Posle ubistva Kiće preminuo još jedan navijač

Navijač Partizana Vladimir Vujović preminuo u Solunu

  • 20
Vladimir Vujović Foto: Facebook

Posle ubistva jednog od vođa navijača Ljubomira Markovića Kiće, još jedna tužna vest pogodila je južnu tribinu. Navijač Partizana Vladimir Vujović preminuo je u subotu u Solunu, kako se nezvanično navodi, od srčanog udara. Prema još nepotvrđenim informacijama, Vujović je bio u Solunu kako bi gledao fudbalski derbi u nedelju između PAOK-a i Panatinaikosa koji je na programu od 19.00. Međutim, dok je kupovao karte na stadionu pozlilo mu je i preminuo je, kako se navodi nezvanično od srčanog udara.

Bio je veliki navijač Partizana ali i PAOK- a na njegovom Fejsbuk profilu poslednje poruke slali su njegovi prijatelji navijači PAOK-a i Partizana.

- Skroman čovek s ogromnom ljubavlju prema PAOK-u Rano si otišao prijatelju naš, to je sramota i nepravedno, stvarno žalimo i čimi nam se kao laž. Želimo snagu i zdravlje tvojoj porodici i deci, brini o njima tamo gore. Sretan put brate - napisano je u jednom postu na stranici.

Video: Na ovom mestu sa šest metaka je upucan vođa navijača Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    3. novembar 2019 | 11:15

    E ovo je tuga, a ne oni dielri sto se rokaju

  • Igor

    3. novembar 2019 | 11:13

    Tuga! 😥

  • Ness

    3. novembar 2019 | 14:37

    Kako vas nije sramota za ovakve komentare. Izuzetan dečko je bio... Komentarišete na osnovu toga što je voleo Partizan! Sram vas bilo, ako vam je te merilo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA