Emotivne poruke Grobara u čituljama za ubijenog vođu: Brate moj, Kićo...

Pojedinci su se potpisali nadimcima, a ispod nekih su potpisane navijačke grupe

  • 21
Ljubomir Marković Kića, čitulja Reprint: Novosti

Ubistvo Ljubomira Markovića Kiće, vođe navijača Partizana, potreslo je Srbiju, a posebno njegove prijatelje sa tribine. Mnogi Grobari su u šoku nakon što je njihov dugogodišnji vođa surovo likvidiran u ulici Grčića Milenka, nakon što je izašao iz balona u kojem je igrao fudbal.

Nepoznati ubica je u Markovića ispalio 6 metaka. Najpre ga je pogodio sa četiri, a zatim mu je prišao i "overio" ga u glavu sa još dva, nakon čega je on preminuo na licu mesta.

Navijači Partizana su na utakmici protiv Vojvodine odali počast Markoviću. Njegova grupa Alkatraz je uzela zastavu i napustila tribinu, nakon što je druga grupa navijača na Jugu počela da skandira njegovo ime.

Slično je uradila i frakcija "Partizanovci" koju predvodi Miloš Radisavljević Kimi.

Zatim je za Kiću upriličena oproštajna bakljada u Humskoj, a od Markovića su se njegovi prijatelji oprostili i čituljama koje su izdali. Šest ih je u Večernjim novostima, a jedna u Politici.

Neke od njih potpisali su pojedinci svojim nadimcima, dok su neke potpisale i pojedine grupe Grobara - Alo Požega i Medak 3.

Većina je u porukama isticala i stihove iz njegove omiljene pesme "Ti si ponos moga grada".

Ljubomir Marković Kića, čitulja Reprint: Novosti
Ljubomir Marković Kića, čitulja Reprint: Novosti
Ljubomir Marković Kića, čitulja Reprint: Novosti
Ljubomir Marković Kića, čitulja Reprint: Novosti
Ljubomir Marković Kića, čitulja Reprint: Politika

Video: Jug skandirao ubijenom Kići, a onda su Alkatrazi skinuli zastavu i napustili tribinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tt

    4. novembar 2019 | 08:51

    Ma , svi vi glumite nekakve muskarcine , nasilje, tuče, pištolji, dilovanje. A ,kad đavo dodje po svoje onda se cmizdri po cituljama .

  • Драган

    4. novembar 2019 | 08:35

    Srbiju bi potreslo da je on akademik naučnik a tako jedan čovek koji je problematičan bio šta treba Srbiji . Šta mladi može od njega da nauče? To što su od njega naučili i njih isto čeka . Dali Vi mladi razumete da je jedan život i rezerve nema. Zašto vam treba kriminal? Živite i radujte se životu

  • 1111

    4. novembar 2019 | 09:31

    Ne znam kako da gledam na srbiju danas. Jetset predstavljaju ljudi sa farme, parova i velikog brata . Estrada je katastrofa. Svi pevaju a nemaju pojma. Devojke sa kracim suknjama od gaca koje ce leci sa svakim samo da kupi novi telefon.A heroji su nam delikventi lopovi i kriminalci. Prave vrednosti su umrle. Izgleda da sam ja staromodan. Danas je sve to COOL.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA