Engleski navijači vređali Srbiju u Prištini!

Pevali su protiv Srbije zajedno sa Albancima

Engleski navijaci vrijeđaju Srbe Foto:Twitter/SportTi43915378

Grupa engleskih navijača vređala je Srbiju u Prištinu, pred meč te selekcije protiv tzv. Kosova u nedelju od 18 časova!

Englezi su u južnu srpsku pokrajinu stigli u subotu, a tokom noći su ''kampovali'' u prištinskim kafićima.

U jednom od njih je i nastalo skandiranje 'Fuck Serbia (j..i Srbiju)'', koje je bilo prisutno i kod domaćih i kod engleskih navijača.

Inače, Englezi su u Prištini dočekani kao veliki prijatelji - uz zastave te zemlje i veliki baner podrške Rahimu Sterlingu koji je nedavno bio na rasističkom udaru.

- Zauvek ćemo biti zahvalni za sve što ste uradili za našu zemlju. Zato ovaj meč želimo da iskoristimo kao zahvalnicu narodu Engleske i Britanije. Ovo je bitan meč za nas zbog političke veze dve zemlje - rekao je Agim Ademi, prvi čovek FS tzv. Kosova.

Engleska je iz ove grupe obezbedila plasman na EP, zajedno sa Češkom, dok će tzv. Kosovo igrati plej-of Lige nacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeka

    17. novembar 2019 | 13:54

    Ovi Englezi ne izlaze iz bulje Amera, a ovi šipci se uvlače I kod jednih I kod drugih. Ja mislim da nas ni Hrvati toliko ne mrze kolko ovi Englezi. Poremećena nacija skroz, a tek što su ružni. Ja mislim da ružniji narod od njih nema na svetu.

  • Meksa

    17. novembar 2019 | 13:13

    Ako je istina sto je djeneral Dragoljub Mihailovic izjavio : Da nema Nemaca Englezi bi bili najgori narod na svetu! : pametnom dosta.Svo zlo ovog sveta se sprema u njihovom UK .

  • Pećanac

    17. novembar 2019 | 13:55

    Šta se moglo drugo očekivati od turskog bašibozluka zvanog "šiptari" i najvećih zločinaca, lopova istorijskih artefakata iz koloniziranih zemalja celog Sveta, nego da psujući "pevaju" uvredljive "pesme" protiv Srbije, jedine evropske zemlje koju su Englezi sa NATO-om okupirali da bi šiptarskim zločincima i dilerima droge, oružja i trgovcima belim robljem omogućili da stvore muslimansku terorističku bazu pod nazivom tzv. kvazi "države Kosova". Šiptara na teritoriji srpske autonomne pokrajine Kosovo i Metohija nije bilo do XVI veka n. e., dok ih Turci nisu naselili na pokorene teritorije današnje Albanije (gde su prethodno živeli Srbi i Cincari, a treba znati da je i današnji predsednik vlade Edi Rama po poreklu Cincar, kao što su Hašim Tači i Albin Kurti po poreklu Srbi) i sa Sicilije, a koji vode poreklo sa podnožja Kavkaza (ispod današnjeg Azerbejdžana). U to doba su britanski divljaci jeli obroke rukama i nogama i brisali sline i usta rukavima dok su Srbi na srpskom Kosovu jeli na postavljenoj sofri sa metalnim escajgom i tanjirima, pijući pića iz pehara, a što je ovekovečeno i na fresci iz XIV veka koja se nalazi u Pećkoj Patrijaršiji, centru srpske duhovnosti i pravoslavnog hrišćanstva. Obzirom da su šiptari gro muhamedanci, dok je ono šiptara katolika i manji broj pravoslavaca na istoku Albanije uglavnom srpskog i slovenskog porekla, kao i delom Grka, koji su poarbanizovani, poturčeni i pokatoličeni, ne čudi podrška im od katoličke sekte protestantske Engleske na umoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA