Španski Grobar zapevao "Uzalud trud, džaba vam sve"! Pitali smo ga što proziva Zvezdu: "Misliš FMP?"

Manolo je Španac, ali obožava Partizan i navija za njega od 14 godine

  • 26

Iako je iz zemlje u kojoj se igra druga najjača košarkaška liga na svetu, ACB, u konkurenciji Real Madrida, Barsleone, Unikahe, Valensije... Manolo (29), lekar iz Granade, odlučio se da njegov klub bude Partizan.

Za sve je zaslužna titula prvaka Evrope iz 1992. godine, kada je Partizan domaće utakmice zbog rata u Jugoslaviji igrao u španskom gradu Fuenlabradi.

Tada je Manolov deda pratio utakmice crno-belih, zaljubio se u Partizan, a tu ljubav je preneo i na svog unuka, koga je naučio sve o klubu.

Telegraf je imao priliku da popriča sa Manolom, koji nam je otkrio da zbog Partizana uči srpski. Tom prilikom je rekao da ne mrzi navijače Zvezde, a da su pesme koje Grobari pevaju navijačke šale i prepucavanje.

Tako je i on sam u jednom momentu u našu kameru zapevao pesmu kojom Grobari prozivaju Zvezdu, "Uzalud trud, džaba vam sve". Kada smo ga pitali o tome da pominje Zvezdu, on je odgovorio "Misliš FMP?".

Pogledajte sve to u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • febo

    22. novembar 2019 | 11:50

    A u kojoj je frakciji ovaj nesrecnik

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    22. novembar 2019 | 10:15

    Мени је сасвим у реду да за њих навијају овакви као он, они сплићани на југу, а за нас Ноле, Дончић, и још мноооога друга имена од угледа у свету. А "палите" гробарчиће са оваквим, нека расту као квасац мало.. па Звезда има на оваквог једног бар још 10 навијача у свету....

  • Nas brat

    22. novembar 2019 | 10:13

    Pametan covek. Svuda u svetu znaju da je zvezda ugasena i da je ovo FMP, samo cigani to ne zele da vide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA