Porazi Voše i Čuke, ''tviter derbi'' pripao Voždovcu!

Vredi pomenuti i domaćinske pobede Radničkog, Radnika i Napretka

  • 0
FK Čukarički, FK Vojvodina Foto: MN PRess

Porazi Vojvodine i Čukaričkog od vojvođanskih timova - TSC-a i Proletera - obeležili su 20. kolo Super lige Srbije kojim je ''spuštena zavesa'' na jesenji deo sezone!

Voša je poražena u derbiju kola od TSC-a u Senti sa 2:0, a strelci su bili Borko Duronjić u prvom i Vladimir Silađi u drugom delu utakmice.

Vojvodini sada visi i vicešampionsko mesto na kraju polusezone, jer beže Partizanu samo jedan bod uz napomenu da crno-beli treba u Surudlici da odigraju zaostali meč.

Čukarički je, takođe, propustio veliku priliku da polusezonu završi drugi zato što su sa 2:1 poraženi od Proletera u Novom Sadu.

Domaćin je poveo u 33. preko Mirosavljeva kom je asistirao Babić, a pomenuti igrač je u 45. minutu promašio penal. Ipak, dao je gol za pobedu u 72. minutu, samo pet minuta nakon što je Marko Docić izjednačio rezultat sa bele tačke.

Slobodan tedić, FK Čukarički Foto: MN Press

Tviter derbi između Javora i Voždovca završen je pobedom gostujućeg tima rezultatom 2:1. Za neupućene, ova dva tima su ove jeseni obeležili Super ligu šaljivim najavama utakmica.

Javor je poveo u 23. preko Petkovića, da bi Stanisavljević u 43. i Gjorgijevski u 59. preokrenuli rezultat. Zanimljivo, Gjorgijevski je samo minut ranije ušao sa klupe.

Radnički iz Niša je sa 3:0 pobedio Mladost kod kuće, Napredak je sa 2:1 ''tukao'' Mačvu, dok je Radnik sa 2:0 dobio Inđiju.

Rezultati:

Rad - Partizan 1:2

(Riznić 35 - Sadik 33, Suma 53)

TSC - Vojvodina 2:0

(Duronjić 33, Silađi 85)

Javor - Voždovac

(Petković 23 - Stanisavljević 43, Gjorgijevski 59)

Napredak - Mačva 2:1

(Bjeloš 17, 70 - Božić 48)

Proleter - Čukarički 2:1

(Mirosavljev 33, babić 72 - Docić 67 pen)

Radnički Niš - Mladost 3:0

(Đorđević 21, Ostojić 70, Noma 87)

Radnik - Inđija 2:0

(Pavlov 46, Tomić 61 pen)

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA