≫ 

Besneo rat Francuza i Turaka u Parizu, navijača PSŽ-a ultrasi Galatasaraja skinuli do gole kože!

Žestoko je bilo pred meč dva kluba

  • 4
sukob bakljama

Foto: twitter/TurcFootball

Navijač Galatasaraja i Pari Sen Žermena ratovali su na ulicama Pariza nekoliko sati pred utakmicu dva kluba u Ligi šampiona.

Uznemirujući prizori munjevitom brzinom stigli su preko društvenih mreža do očiju javnosti, nisu se birala sredstva u borbi, a izgleda da je najgore prošao ultras domaćeg kluba koji je skinut do gole kože i ostavljen na ulici.

 

Njega su, kako glase prve infrmacije, uhvatili i skinuli navijači Galatasaraja zbog toga što je, navodno, hteo da zapali tursku zastavu. Usledila je žestoka odmazda Turaka, Francuz je okupiran, prebijen i skinuta mu je komplet odeća.

 

Galatasaraj u Parizu ima ogromnu podršku svojih navijača, poznato je koliko Turaka živi u Francuskoj, a veliki broj ih je stigao u toku dana iz Istanbula. Žestoko je bilo i na jednom od gradskih trgova, gde je došlo do sukoba u kojem su se dve grupe gađale bakljama i tvrdim predmetima, pa je policija imala pune ruke posla da zavede mir u gradu na kritičnim tačkama.

 

Gorelo je od sukoba dve navijačke grupe, nije bilo mira ni na jednoj loakciji gde su bili u blizini.

 

Čitavo poslepodne buktao je sukob na ulicama Pariza, a zabeležen je napad turaka na kafić u kojem su bili ultrasi Parižana, posle čega je policija intervenisala upotrebom suzavca.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    11. decembar 2019 | 22:42

    pa zar to nisu oni nato braca koji su bombardovali srbiju i stavljali teroriste u prvi red na proslavi pobede nad fasozmom????? Zao mi je pravih francuca onih pravih srpskih prijatelja, ali iskreno

  • Dr. za rock and roll

    11. decembar 2019 | 22:39

    ????? Pa ot kada su arapi im preuzeli tribinu ne kapiram da francuzi i dalje mogu da gledaju psg---- oni su bruka i sramota

  • Mako

    12. decembar 2019 | 09:21

    Hahaha to su i zaslužili .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA