≫ 

Ovako je nastajala koreografija za Zvezdu: Na noge dignute desetine ultrasa i teška mehanizacija

Grčki navijači su oduševili idejom na "Karaiskakisu"

  • 0
Foto: Instagram Olympiacos

Navijači Olimpijakosa napravili su spektakularnu koregorafiju na stadionu svog kluba za meč sa Crvenom zvezdom u šestom kolu grupe B Lige šampiona.

Oni su kreirali simulaciju 3D koreografije sa grupom zagrljenih navijača gde sa jedne strane stoje "Delije", a sa druge pripadnici grupe "Gate 7", uz grbove ovih grupa.

Sve to nastajalo je farbano u danima pre gostovanja Zvezde ispred stadiona, a grčki navijači su pedantno snimali planiranje i sprovođenje svoje akcije u delo. Sa snimka koji je objavio grčki klub se vidi da su bile uključene desetine najvernijih navijača, a na podizanju slike Delija i Gate 7 je bila upotrebljena i mehanizacija.

Uz poruku "idemo zajedno" i crveno-bele linije po sektorima, ali i natpise "Delije" i "Oypa 7" upotpunjena je slika koja će navijačima ostati u lepom sećanju.

Rezultat doduše neće, jer je Zvezda porazom u Pireju 1:0 penalom Jusefa El Arabija u 87. minutu ostala bez evropskog proleća i šesnaestine finala Lige Evrope.

Video: Olimpijakos dao gol iz penala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA