≫ 

Rafalna paljba ispred tenka na Marakani: Brutalna najava Delija za proslavu jesenje titule!

Gromoglasna pozivnica na proslavu

  • 66
Foto: Printscreen Youtube

Delije su uz transparent, pored tenka i imitacije spomenika Gazimestan pozvale sve navijače Crvene zvezde da dođu na utakmicu sa Čukaričkim.

- Gluvo je doba, svi su zaspali, osećam strašan nedostatak buke - pisalo je na transparentu grupe Delija, koji su uz baklje i pesme svog kluba kod stadiona "Rajko Mitić" razbili tu tišinu.

Navijača je ove sezone na superligaškim utakmicama srpskog šampiona veoma malo. Tišinu su razbijale utakmice Lige šampiona, dok je, suprotno tome, neretka slika bila sablasno prazna Marakana u domaćem šampionatu.

Međutim, aktuelni šampion države je uspeo da na terenu obezbedi jesenju titulu, pa zbog toga Delije proslavu vide kao poseban motiv za dolazak.

Zvezda i Čukarički igraju u nedelju od 15 sati poslednji ovogodišnji meč za obe ekipe. Crveno-beli zimske pripreme dočekuju na prvom mestu lige sa 52 boda, dok je Čukarički četvrti sa 40.

Video: Crveno ludilo zahvatilo Atinu: Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa krenuli ka stadionu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    14. decembar 2019 | 17:18

    Ako opet dodju Amerikanci,bice bezanije sa sve tenkom!🤣🤣🤣🤣

  • Kubura

    14. decembar 2019 | 15:21

    Zvezda je za Devojčice !

  • Vojislav

    14. decembar 2019 | 14:12

    Ja sam zvezdas i uvek sam to bio, ali sta to pobobu slavite? 20 primljenih golova u Ligi sampiona uz cinjenicu da je ubedljivo najbolji igrac bio Borjan uz katastrofalnu i kukavicku ugru i cinjenicu da ne mozemo grobare da pobedimo vec duze vremena?! Bolje pare za tu "proslavu" odnesite u komsiluk u Zvecansku onoj jadnoj deci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA