Ovako su Delije reagovale nakon gola Čukaričkog sa pola terena

Podrška za Milana Borjana posle kiksa

  • 6
delije Foto: fk crvena zvezda/instagram

Ne zaboravljaju najvatreniji navijači Zvezde najvsvetlije momente i sve bravure možda i najzaslužnijeg čoveka za evropski uzlet u poslednje tri godine, otud i skandiranje Milanu Borjanu nakon što je ovaj primio gol sa centra protiv Čukaričkog.

Borjana je matirao Luka Stojanović, bio je to jedan od najefektnijih poteza koji se mogao videti poslednjih godina na našem najvećem stadionu, a Delije su odmah potom podržale svog idola.

"Milan Borjan, Milan Borjan", orilo se sa "Severa" dok je Zvezdin golman još bio u neverici zbog primljenog gola.

 
 
 
View this post on Instagram
Milan Borjan! #crvenazvezdafk #zvezda #fkcz #czv #zvezdaježivot #crvenazvezda @borjan_milan_officialA post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

Pogledajte i pogodak Luke Stojanovića o kojem će se dugo pričati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Red Stra BL

    15. decembar 2019 | 18:39

    Jel ovo onaj cuveni najbolji golman kvalifikacione faze luge sampiona i reprezentativni golman Kanade , kako ga predstavljaju na svakoj utakmicu komentatori prenosa ? E bruke moje pa ovaj gol ce se vrteti u spicama evropskih i svetskih sportskih emisija. Dosta je bre vise laganja trener i uprava napolje.

  • ...

    15. decembar 2019 | 17:22

    Milan Borjan

  • Ratko Milunovic

    15. decembar 2019 | 18:29

    Boraj ista rupa kao i cuveni komsijski golman. Svaka cast za ovoga momka koji je samo potvrdio ono sto sam uvek delijama govorio da je Borjan imao samo srecu. Golman spavac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA