Besneo huliganski rat pred Mestaljom: Navijači Barse i Valensije se brutalno "mlatili" pre utakmice!

Žestoko je bilo pred stadionom "Slepih miševa"

  • 9
huligani valensije i barselone

Foto: twitter/SportsObama.com

Utakmica Valensije i Barselone imala je žestoku predigru u režiji huligana oba kluba, koji su se sukobili na ulici tačno ispred stadiona "Slepih miševa".

Snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama verno svedoče o pravom ratu koji je eskalirao kada je došlo do sudara dve agresivne navijačke grupacije, a zanimljivo je da policije nije bilo nigde u tom trenutku, pa su ratoborni navijači imali "sve vreme ovog sveta" da se posvete jedni drugima.

Oni najhrabriji nisu prezali ni od najrizičnijih situacija, išli su golim rukama na motke, baklje i ostale navijačke rekvizite, što su svedoci koji su se zatekli u trenutku haosa, snimili i podelili sa svetom.

Španski mediji prenose, a i snimci to potvrđuju, da se najžešći sukob desio na ulici tik uz stadion "Mestalja" gde se od 16 sati sastaju Valensija i Barsa.

 

Snimak velike tuče zabeležen je i sa viših spratova obližnjih zgrada, pa se i odatle moglo videti zaletanje "zagrejanih" huligana.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krk

    25. januar 2020 | 14:54

    Koje huligane ima Barsa??Tamo sve babe i dede dolaze na stadion

  • Ujka Zitko PFK

    25. januar 2020 | 14:55

    Saka iskompleksiranih klosara.Ne zadovoljni svojim izgledom,nacinom zivota,slabo prolaze kod devojaka idt.Pa aj da uzmem kamen i razbucam nekome glavu na ulici🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  • A

    25. januar 2020 | 16:52

    Posle smo mi primitivni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA