≫ 

Uznemirujući snimak: Navijač izboden na smrt, niko nije hteo da mu pomogne

Policija nudi 3.000 dolara za pomoć u otkrivanju ubica

  • 4
huligani ubod kolumbija Foto: Printscreen/Twetter/radiosupercali

Kolumbijski fudbal se ponovo suočio sa brutalnim navijačkim nasiljem, a ovog puta incedent se dogodio uoči derbija između Deportivo Kalija i Amerike. 

Jedan prolaznik je iz automobila snimio mučan prizor u kome nekolicina takozvanih baristasa (huligana) Deportiva iz Kalija napadaju jednog navijača Amerike kojeg su premlatili i uboli u stomak usled čega je kasnije preminuo.

Na snimku se vidi kako je nesrećni mladić u crvenoj majici zatražio pomoć od jednog od prolaznika koji mu nije otvorio vrata automobila, posle čega je ovaj pao na zemlju i i izdahnuo.

Policija je otvorila istragu i nudi 3.000 dolara za informaciju koja bi mogla da dovede do hapšenja huligana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stop nasilju

    9. februar 2020 | 15:06

    Nadam se da guligani grobari i delije ovo vidite. Upitajte se da li je vredan jedan covecji zivot od Partizana ili Zvezde. E moj boze dragi pomozi svakome a i meni. Stop nasilju zar je ovo vredno pitam se?!?!?!

  • Zmija

    9. februar 2020 | 16:17

    Što ga niste primili u auto i odvezli do lekara, možda bi i bio živ?!!!! Ovaj ga ne pušta, a, drugi snima kako dečko umire. Strašno!!!!

  • Pazarac

    9. februar 2020 | 20:14

    Mogu da pricaju o nama sta god im je volja, mi smo narod koji(jos uvek) ima dusu i srce, ubedjen sam da bi masa ljudi pomogla ovom liku, da je ovo bilo kod nas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA