≫ 

Kakve scene u Hagu: Huligani upali na trening da bi raspravljali o taktici s trenerom i igračima!

Posle Gorbara, i navijači holandskog prvoligaša "posetili" ljubimce

  • 0
Alan Pardju Foto: Printsvreen/You Tube/Ado Den Haag

Grupa huligana holandskog prvoligaša Den Haga prekinula je trening ovog kluba u sredu popodne besna zbog taktike i izdanja tima koji trenira Englez Alan Pardju.

Otkako je preuzeo Hag u januaru, nekadašnji trener Vest Hema i Njukasla zabeležio je samo jedan trijumf pa se njegov tim nalazi na četiri boda iznad pozicije koja donosi direktno ispadanje iz Eredivizije.

Zato je grupa od oko desetak huligana došla na pomoćni teren i prekinula trening. Čak su doneli i tablu sa taktičkim zamislima kako bi sa stručnim štabom i i gračima raspravljali o svojoj viziji fudbala koji ovaj tim treba da igra.

Lokalni mediji pišu da se radilo o mirnom incidentu i da su treneri i igrači u miru saslušali primedbe navijača pre nego što su nastavili sa treningom.

Inače, Alan Pardju je žestoko kritikovan u Holandiji proteklih nedelja, a postoje i glasine da je ispustio kontrolu u svlačionici. To će pojačati pritisak na njega uoči vikend utakmice sa Heraklesom koju mora da dobije.

Podsetimo, slične scene viđene su i kod nas pre nekoliko dana kada su Grobari upali na trening svojih ljubimaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA