≫ 

Pet najemotivnijih snimaka Miše Tumbasa: Brisaćete suze kao on zbog sastava o čoveku sa lepim očima

Najveći navijački emotivac je otišao u večnost - i večno ćemo ga pamtiti po brojnim momentima i anegdotama...

  • 19
Miša Tumbas Foto: MN Press

Odlazak Miše Tumbasa slomio je srca mnogih, nije samo Partizan ostao bez velikog navijača, već cela sportska scena.

Miša  je obožavao fudbal, košarku, vaterpolo, rukomet, teško je i nabrojati sportove na koje nije išao.

Po lepom ga pamte i Grobari i Delije, od njega su se oprostili Zemun i Bežanija, mnogi klubovi čije je mečeve obilazio, a pored toga, niz sportista i legendi koje se od njega opraštaju sve je duži.

Zato mnogi navijači evociraju uspomene, a nekoliko snimaka donosi prilično emotivne momente.

Kad Miša zapeva na proslavi kluba i razgali Divca

Na jednoj košarkaškoj svečanosti, sve je stalo kada je Miša uzeo mikrofon i zapevao, pa je i Vlade Divac ispratio njegov ritam. Taj snimmak je objavila jedna navijačka stranica crno-belih i podsetila kako izgleda kada se Miša lati mikrofona.

 
 
 
View this post on Instagram
Nek' ti je vječna slava i hvala! A priče o tebi prenosiće se generacijama! 🖤A post shared by LJUBAV U KILOMETRIMA! ⚫⚪ (@crnagoravolipartizan) on

Nastup na stadionu JNA

Uz grupu JNA, Miša je napravio spektakl 16. maja 2015. godine, kada se slavila 26. titula. Za taj meč, postavljena je bina na stadionu, a Miša je još jednom zagrmeo uz mikrofon. Izazvao je erupciju oduševljenja čim se obratio južnoj tribini, pa je bendu preostalo samo da ga isprati.

Obilazak Duleta Vujoševića

Niko nije bio uz Mišu kao Duško Vujošević, legendarni trener je uvek bio tu kao finansijska i ljudska podrška, pa je posebno dirljiv bio obilazak čuvenog stručnjaka dok je bio u bolnici.

Miši je bilo posebno teško zbog stanja u kom je bio Vujošević u tim trenucima, pa je jedva i procedio kroz zube poruku za Duleta.

Video: Miša Tumbas u poseti kod Duška Vujoševića u bolnici: Teško mi je...

Proslava rođendana

Navijači Partizana i grupa JNA su jednom prilikom rešili da Miši prirede veliko rođendansko iznenađenje.

Neočekivano su ga posetili i priredili pravi navijački štimung, a Miša je tom prilikom bio u odelu, košulji i kravati, naravno, u svojim omiljenim bojama.

Kad Miša Tumbas čita sastav o sebi

Miša je jednom prilikom imao tu čast da čuje sastav o sebi - jedan dečak je pisao o čoveku sa lepim plavim očima, sa belom kesom sa grbom Partizana, sa dve različite čarape, u patikama pocepanim na vrhu, ali sa velikom dušom i srcem koje je razgaljivalo hiljade Grobara.

Čak se i Miša krstio i brisao suze dok je slušao možda i najlepše reči o sebi, a suze će teško sakriti svako ko čuje i pogleda te momente...

Video: Emotivni susret Duleta Vujoševića i Miše Tumbasa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Najbolja ja najbolja ja

    5. april 2020 | 14:06

    Svaka cast ovim ljudima, i svaka cast preminulom Miši. U kakvim god da je uslovima ziveo, ziveo je u ljubavi i simbiozi njega i njegovog Partizana, njega i grobara. Osetio je ljubav gde god je nogom krocio, i otisao je sa tim emocijama. Bravo Grobari. Mnogo mi je zao Miše ali ostavio vam je put kojim morate ici. Put ljubavi i čiste emocije. Veliki pozdrav za sve Tumbase i moje iskreno saucesce. Moj otac navija za Partizan, ja navijam za Zvezdu, ne mrzim Partizan, znam mnogo Partizanovih pesama, za Partizan ne navijam samo kad igra protiv Zvezde. Zvezda i Partizan-Srbija ! Nema mrznje, svi ko jedan.

  • PFK

    5. april 2020 | 13:59

    Malo je ovako dobrih ljudi danas mišo nikad te nećemo zaboraviti! Čoveka sa plavim očima! A partizan pozivam da mu se napravi spomenik ispred stadiona i da sezosnke ulaznice za narednu sezonu budu sa njegovim likom! Ako je ko to zaslužio onda je to MIŠA!

  • Mirko

    5. april 2020 | 12:52

    Sad ga svi zale a setite se samo dje je ziveo i glada i zedan bez uslova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA