Ne hapsite ih, pošaljite ih u rudnik: Građani zgroženi tučom Grobara i Delija tokom vanrednog stanja

Dok običan narod izbegava izlazak napolje, mnogi ostaju bez posla i žrtvuju svoje živote, huligani se nemilosrdno tuku i u vreme dok se Srbija bori protiv korona virusa

  • 58
Tuča Delija i Grobara Arhivska fotografija tuče Delija i Grobara ispred stadiona Partizana; Printskrin: Youtube/Ultras Station

Tuča navijača Crvene zvezde i Partizana, koja se odigrala ispred stadiona crno-belih, a zatim i kod Železničke stanice Prokop, šokirala je građane Srbije.

Navikli su naši ljudi na raznorazne vesti kada je u pitanju sukob huligana ova dva kluba, ali malo ko je očekivao sukob ovakvih razmera, u kojem je došlo i do pucnjave, u vreme vanrednog stanja i u trenucima dok se zemlja bori protiv pandemije smrtonosnog korona virusa.

Za korona virus nauka još nije otkrila siguran lek, a očigledno ne postoji lek ni za huliganizam u Srbiji, a tuča koja se dogodila u popodnevnim časovima u Beogradu između huligana Zvezde i Partizana, samo je dokaz tome.

Obični građani su šokirani i revoltirani zbog ovakve vesti. U trenucima dok lekari i vlast apeluju na sve da ostanu kod kuće, grupa od preko 50 navijača se krvnički tuče i juri po čitavom Beogradu zbog "čuvanja teritorije" i precrtavanja grafita.

Veliki broj revoltiranih čitalaca napisalo je komentar na našem portalu povodom ove vesti. Mnogi su izneli i interesantan predlog.

- Nemojte ih hapsiti, odvedite ih u rudnik da izbace višak energije - ujedinjeni su mnogi u komentarima.

Pojedini pozivaju na ukidanje fudbala, ozbiljno zakonsko procesuiranje huligana, kako bi normalni navijači imali priliku da na miru gledaju utakmice, bez razmišljanja da li će mu neko "otvoriti glavu" kamenicom, ubosti ga, pogoditi bakljom, ili čak upucati (i ovo se, nažalost, dešavalo na tribinama u Srbiji).

Pogledajte najupečatljivije komentare besnih građana i predloge kako kazniti huligane

Video: Pogledajte i kako izgleda jedna od tuča Delija i Grobara na večitom derbiju u kojem su mogli da nastradaju obični gledaoci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok 2

    30. april 2020 | 11:33

    Nije brat na brata , nego srbin 🇷🇸 na hrvata🇭🇷🏁

  • Mane

    30. april 2020 | 14:54

    To su isti oni što pale baklje u pola devet.

  • marko

    30. april 2020 | 13:41

    Borba za prevlast narko kartela nad teritorijama u Bgd-u pod plastom laznog klubaštva i navijanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA