Saopštenje Grobara: "Izmišljeno šamaranje, zalet južne tribine niko neće zaustaviti"

Tvrde da ih neko destabilizuje kada su uhvatili zalet

  • 25
Grobari, fantomke, 162. večiti derbi Tvrdokorni navijači Partizana; Foto: Telegraf

Informacija o napadu navijača Parrizana na Sava Miloševića i navodnom šamaranju trenera u klupskom restoranu izazvala je popriličnu buru u javnosti.

Toliku da su se oglasili i Grobari sa južne tribine koji su objavili saopštenje na svom sajtu.

- Još jedna izmišljena priča o nekakvom šamaranju našeg trenera Sava Miloševića. Na tom sastanku koji oni spominju, prisustvovali su i igrači i trener što se može videti na slikama. Tako da, lažne priče ne želimo više da komentarišemo, ovo je dovoljno.

- Postavlja se pitanje po čijem nalogu i u čijem interesu pojedini mediji puštaju ovakve informacije i pokušavaju da uzdrmaju Južnu tribinu koja je uveliko uhvatila zalet i koju više niko ne može zaustaviti, pa ni lažljivi tekstovi koje se plasiraju barem jednom nedeljno - poručuju navijači sa južne tribine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NjujorkCZBG

    28. maj 2020 | 19:54

    Biće ona stara, zalet pa rikverc brigada

  • Rota

    28. maj 2020 | 17:25

    Hahaha cuj zalet. Skinuli majicu decku u Zemun Polju, koji inace istu dobio od brata koji je bio u zatvoru za Veljom. I Jevti koji vise sala nego pameti ima i setao sam po Mirijevu u majici i duksu. I sami znate da to nije navijacki nista, Jevti ajde i ok ali majicu belgrade boys sramota kako ste skinuli. Lazni profili po instagramu vam nece pomoci da zastrasite nekog, klecace vama kolena i dalje od samog pomena Delija, polako.

  • North army

    28. maj 2020 | 16:58

    Napisite da Velja Nevolja bije, ko nece da se prikljuci grobarima na Jugu.To je taj zalet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA