≫ 

Miša Tumbas dobio mural u Humskoj: Njegova čuvena rečenica će zauvek opominjati fudbalere Partizana

Počast za legendarnog navijača crno-belih

  • 6
Miša Tumbas, u odelu

Miroslav Gajić, poznatiji kao Miša Tumbas; Foto: Marko Todorović

Legendarni navijač Partizana Miroslav Gajić, poznatiji kao Miša Tumbas, koji je preminuo 4. aprila, dobio je mural ispred stadiona Partizana koji će večno čuvati uspomenu na njega.

Gajić nije propuštao Partizanove utakmice, bio je oličenje ljubavi prema crno-beloj boji, a njegova smrt uzdrmala je i navijače Crvene zvezde, koji su ga poštovali kao iskrenog i pravog partizanovca koji je živeo za svoj klub.

Na stepeništu odmah do južne tribine ispred stadiona u Humskoj, urađen je mural sa likom Miše Tumbasa, na kojem je godina rođenja i smrti, kao i njegov citat, koji je često izgovarao igračima.

- Nemoj da me brukate, lepo da se igrate!

Miša Tumbas je zbog pandemije korona virusa sahranjen na Orlovači u pratnji svega desetak ljudi, zbog ograničenja o okupljanju više ljudi na jednom mestu koje je vladalo u to vreme dok je bio strogi karantin.

Na večni počinak ga je ispratio i trener Partizana Savo Milošević, koji je nosio krst na kome je bio šal Partizana, a na sahrani je viđena i srceparajuća scena jer je ispraćen uz omiljenu Partizanovu pesmu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    3. jun 2020 | 10:09

    Lepo da vecno zivi među Grobare ali voleo bi da vidim i mural Mileta Srbina od strane Delija ako ga nema.

  • PFK

    3. jun 2020 | 12:11

    Nismo te zaboravili Mišo ! Zauvek ces biti tu uz svoje grobare u svojoj kuci! Nadam se da ce i klub da napravi spomenik ispred stadiona i sezonske sa Misinim likom!

  • Aca

    3. jun 2020 | 11:20

    Svi ste vi Tumbasi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA