≫ 

Grobari nenajavljeno upali na trening vaterpolista Partizana i poslali im jaku poruku

Crno-beli navijači dali ogromnu podršku klubu da izdrži tešku situaciju

  • 11
Navijači Partizana na Banjici

Printskrin:Instagram/south.side 1970

Navijači Partizana, popularni Grobari upali su nenajavljeno na trening vaterpolista Partizana kojima su pružili podršku i poslali jaku poruku.

Navijači su zapalili baklje i istakli transparent sa natpisom:

- Svako ko te je pokrao, neka bude proklet, evropski prvak bićeš opet- pisalo je na transparentu.

 

Podsetimo, Vaterpolo klub Partizan je najuspešniji sportski kolektiv u Srbiji i to bez premca. Klub koji ima dvadeset i devet titula prvaka države (Bivše jugoslavije i Srbije) i dvadeset i šest nacionalnih Kupova, a ono što je najvažnije čak SEDAM puta je bio šampion Evrope, što je uz zagrebačku Mladost najviše u istoriji ovog sporta.

Takođe je osvajao i dva puta Super kup Evrope, Len kup, Кup pobednika kupova, Mediteranski kup i dva puta Evrointer ligu. Međutim, od 2011. i osvajanja poslednje titule prvaka Evrope klub je počeo da ponire da se urušava, da bi 2016. dospeo u blokadu računa koja traje i danas. Dug je preko 6 miliona evra u šta spadaju računi za struju, vodu kao i nekadašnji dugovi prema bivšim igračima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник

    6. jun 2020 | 05:30

    Тугооо чемеру ово навијачи

  • Uuu

    6. jun 2020 | 08:25

    Grobari izdajuce trazite u svom klubu,medju svojim ljudima. Kako u fudbalu tako i u kosarci,vaterpolu,hokeju. I ova organizovana prica sa navojacima kao nenajavljeno ne pije vise vodu.

  • Aleksandar

    6. jun 2020 | 10:31

    Kakvi su to ljudi..ko je bre koga pokrao? Pa Zvezda je placala dobrom partizanu termine za treninge i prve ekipe i mladjih kategorija, uzimali su novac od firmi koje iznajmljuju lokale na Banjici.. a Banjica nije partizanovo dvoriste ni vlasnistvo..i opet su u minusu. Ko ste bre vi? Sada cete placati kao i svi ostali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA