≫ 

Pogledajte huliganski rat Grobara i BBB u Vukovaru, Hrvati pišu da su crno-beli isprovocirali tuču

Policija je, srećom, brzo odreagovala pa nije bilo težih posledica

  • 52
Tuča navijača Foto: 24sata.hr

Huligansko-navijačka tuča uznemirila je Vukovar, ponovo su obesni mladići pravili haos, a sada je došlo do obračuna navijača Partizana i navijača zagrebačkog Dinama, pišu hrvatski mediji - i bilo je žestoko!

Hrvatski portal 24sata.hr navodi, pozivajući se na izvore sa mesta događaja, da su navijači Partizana prvo verbalno napali Hrvata koji je u tom trenutku šetao sa suprugom i detetom nakon čega je došlo do tuče.

- U četvrtak predveče haos u Vukovaru. Potukli su se pripadnici dve navijačke grupe, Dinamovi Bed Blu Bojsi i navijači Partizana koji se zovu Grobari. Potvrdio nam je to portparol PU Vukovarsko-sremske Dragoslav Živković - javlja 24sata.hr.

Do tuče je došlo oko 19 sati u Ulici Vijenac kneza Branimira, potvrđeno je iz vukovarsko sremske policije, uz informaciju da su dvojica mladića završila u bolnici.

- Policija je bila brza, priveli su 20 do 25 ljudi, za ostalim učesnicima tragaju - rečeno je iz policije.

- Veći broj navijača je pod nadzorom, svi su identifikovani i trenutno policija traga za ostatkom koji je pobegao.

Navijači su se inače sukobili blizu ugostiteljskog objekta, a policija je, prema rečima svedoka, brzo stigla na mesto događaja.

- Poslednjih mesec i po dana naši službenici patroliraju Vukovarom kako bi sprečili ovakve situacije. Odmah smo reagovali i sprečili da dođe do većih nevolja. Ovakve stvari nećemo dopustiti u našem gradu - izjavio je  Živković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BRACA SRBI

    18. jun 2020 | 21:16

    Ja sam zvezdas ali bi istog trenutka sa grobarima isao na ove krelce!!!!

  • Radovan

    18. jun 2020 | 23:40

    Hrvatska verzija price otprilike je da su Srbi dosli u Hrvatsku i vredjaju slucajne prolaznike, onda se tu slucajno zateknu hrabri hrvatski navijaci, kojih sigurno ima manje nego Srba, ali su hrvatski navijaci ipak pobedili u tuci. Znaci oni su pobednici ali i zrtve, a Srbi su krivci. Koja bajka. I posle nas nazivaju mitomanima. Onaj deo u videu gde bojsi nastupaju iza policajaca koji idu prema grobarima cemo ignorisati

  • Oppo

    18. jun 2020 | 22:01

    Grobari se vracaju na prave staze polako ali sigurno...respekt

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA