≫ 

BBB napali Delije, pa bežali u Vukovaru od Srba: I Grobar uleteo za navijače Zvezde protiv Hrvata

Novi detalji o navijačkom sukobu srpskih i hrvatskih navijača u Vukovaru

  • 51

Vukovar je u četvrtak uveče 18. juna bio poprište pravog uličnog rata navijača! Naime, ogranak Bed Blu Bojsa iz Vukovara napao je Delije iz ovog grada, a ne Grobare, kako se prvobitno mislilo i kako su objavili hrvatski mediji.

Kako Telegraf saznaje iz izvora bliskih navijačkim grupama u Vukovaru, pristalice Dinama iz Zagreba imale su dojavu o kretanju Delija iz Vukovara, te su ih napali dok su sedeli u jednom kafiću, naoružani motkama i bakljama.

Nastao je opšti haos, koji je dokumentovan i snimcima, a prema novim informacijama deblji kraj izvukli su hrvatski navijači, ali je povređenih bilo na obe strane.

Hrvatski mediji obavestili su da je u vukovarskoj bolnici posle tuče šest osoba zatražilo lekarsku pomoć, a privedeno je 16 učesnika tuče. Jedan teže povređeni je i među navijačima Zvezde.

Grobar uleteo za Delije, pa ga uhapsili

Mediji su pisali o tuči Grobara i BBB zato što je jedan navijač Partizana, koji se našao na istom mestu u trenutku napada na Delije uskočio u pomoć srpskim navijačima i na kraju je uhapšen. Na osnovu njegovog hapšenja, mediji su zaključili da je u pitanju bio sukob Grobara i BBB.

Pogledajte i snimak tuče u videu na početku teksta.

Grobari Vukovar Zastava Grobari Vukovar u sredini tribine na ogradi, pored zastave Odžaci; Foto: MN Press
Delije Sever, zastave, zastava, FK Crvena zvezda, Napoli Zastava Delija iz Vukovara; Foto: Nikola Jovanović

U sredu Vojvodina i Partizan igraju finale Kupa u Nišu, a večeras (19.00) u Novom Sadu rezultatski nebitan meč poslednjeg kola Superlige. Iz tog razloga ne očekuju se najjači sastavi na terenu, kvota na Vojvodinu je 3,20, a na Partizan 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA