Novi Sad "gori", bakljada navijača Vojvodine koji na Karađorđu gledaju finale Kupa

Veliki broj navijača Voše nalazi se na stadionu

  • 3
Navijači Vojvodine Printskrin: Youtube/Radio 021

Na Čairu nisu, odmah su i obrazložili zašto, ali daleko od toga da navijači Vojvodine ne gledaju organizovano finale Kupa u kom njihov tim na poluvremenu vodi protiv Partizana!

Naime, kao što je je klub i najavio, popularna "Firma" se okupila na stadionu "Karađorđe" i putem video bima prate situaciju u Nišu.

Zapadna tribina je poprilično puna, a samu utakamicu su najavili sjajnom bakljadom. Podsetimo i na izjavu Nenada Lalatovića o navijačima Voše koju je u utorak dao Telegrafu.

- Oni imaju svoj stav, a to je da se izvlačila kuglica i da se finale igralo ili u Beogradu ili u Novom Sadu. To donekle i ima smisla, ali FSS je doneo takvu odluku i ja apsolutno poštujem i cenim sve što Savez donese. Žao mi je što naših navijača neće biti, to je veliki hendikep. S druge strane, kao što sam rekao, Grobara će biti 10.000, i na stadionu ćemo moji igrači i ja biti sami protiv svih. Da li ćemo uspeti sami protiv svih - to ćemo videti. Ali ono što je bitno jeste da se ne plašimo.

Inače, gol za Vojvodinu u prvom poluvremenu dao je Miljan Vukadinović u 38. minutu.

U nastavku pogledajte i snimke iz Novog Sada:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA