≫ 

Navijač Junajteda nasledio 55.000 i sav novac stavio na titulu Liverpula

- Najpre idem na neki kvalitetan godišnji odmor, ostalo je za kišne dane - rekao je otac troje dece

  • 2
Kladionica London Vilijem Hil

Foto: Telegraf

Navijač Mančester junajteda po imenu Toni Vard (55), dobio je 91.000 funti na kladionici zbog titule koju je osvojio Liverpul.

Britanski "San" donosio priču sa ovim ocem troje dece koji je 2017. godine dobio u nasledstvo 55.000 funti, kada mu je umrla majka, a sav novac je stavio na Redse pred početak ove sezone.

- Izabrao sam ih nakon duge rasprave. Liverpul je uvek izgledao kao da može da osvoji titulu. Moja mama se ne bi ljutila, jer je volela tu vrstu životne zabave. - rekao je Vard.

 

Ipak, priznaje da mu nije bilo svejedno kada je pandemija korona virusa pretila da sruši njegov već viđen dobitak.

- Sve je bilo jasno, Liverpulu je trebalo samo još šest bodova. Vratili bi mi ulog, u to nema sumnje, ali bi bilo nepošteno.

Dodao je Vard i na šta će potrošiti novac.

- Najpre odlazak u inostranstvo na jedan kvalitetan odmor, dok ću ostalo staviti u banku za "kišne dane."

>>> Zahuktala se bitka za Ligu šampiona u Premijer ligi, i Čelsiju je izuzetno važno današnje (18.30) gostovanje Šefild Junajtedu, koji se bori za Ligu Evrope. Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šefid Junajted – Čelsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    11. jul 2020 | 09:34

    Sta su ti engleske kladionice - dozvoljavaju ti da ulozis 55000 funti. Kod nas kad ulozis preko 200 evra radnice te gledaju cudno i jos kazu "sacekaj da vidimo da li ce sistem da ti odobri toliku uplatu". Ali kad uzimaju livu, tad se ne bune. Najbolje je igrati u stranim kladionicama, online putem naravno.

  • Ja

    11. jul 2020 | 11:33

    Bolje da te pare potrošiš na pametnije stvari. Nisi ih radom zaradio. Nebi ti tako lako bilo da ih prokockaš da si se oznojio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA