Navijači oteli klub od lokalnog biznismena, preti im druga liga: Crni dani za regionalnog giganta!

Hoće li Dinamo uspeti da se spasi u finišu sezone?

  • 0
FK Dinamo Bukurešt Printskrin: Youtube/Ultras Avanti

Teški dani nalaze se ispred Dinama iz Bukurešta - regionalnog fudbalskog giganta i tima koji je čak 18 puta osvajao titulu šampiona Rumunije!

Ekipa za koji nastupa Slavko Perović, nekadašnji napadač Rada i Crvene zvezde, trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu sa 20 bodova i u nedelju popodne igraju sa Jašijem koji je "korak iznad" na mestu koje vodi u doigravanje.

Otuda i ne čudi što su navijači Dinama rešili da uzmu stvari u svoje ruke i pokušajud a spase klub. Kako oni sami kažu - od prvog čoveka Jonuta Negotie, lokalnog biznismena, s kojim su postigli dogovor o memorandumu po kom će upravo fanovi kluba glasanjem odlučivati o sudbini Dinama.

- Sudbina Dinama sada zavisi od nas. Ne morate verovati da će Negotia otići, verujte u to da mu mi nećemo dozvoliti - između ostalog stoji u saopštenju navijača.

- Dobro pogledajte stadion. Mesto na kom se stvarala istorija, uskoro će postati istorija. Naša aktivnost u poslednje tri nedelje fokusirana je baš na stadion i rešavanje problema. Rađa se pojavca koja se ne može zaustaviti. Jedan od naših argumenata je bila i kupovina karata za mečeve koji su se igrali bez publike.

- Zato će ovaj pokret pokušati da pridobije sponzore i investitore, a krunisanje svega bi trebalo da bude novi stadion. Ljudi su se uključili u spašavanje kluba i kupovinu sezonskih ulaznica- Želimo da jednog dana na novom stadionu, na stolici, bude upisano ime svakoga ko je učestvovao. Znate da držimo reč.

Pokret navijača koji je u neku ruku i preuzeo klub, najavio je da će revizijska kuća u narednih 15 dana saopštiti akcionarima kakva je sutuacija. Tek onda će uslediti glasanje o sudbini kluba.

Inače, navijači Dinama su već uložili nešto više od pola miliona evra u klub i na taj način su dobili 20 odsto akcija. Međutim, u narednih 30 dana bi trebalod a bude izvršeno kompletno preuzimanje kluba od pomenutog Jonuta Negotie.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA