≫ 

Skandal u Humskoj: Velja Nevolja pretio igračima Zvezde iz svečane lože na 163. večitom derbiju

Vođa Grobara nije mogao da obuzda emocije tokom meča sa najvećim rivalom

  • 74
Veljko Belivuk, Velja nevolja, 163. večiti derbi Veljko Belivuk u crnoj jakni s kačketom (u sredini) u loži stadiona Partizana na 163. večitom derbiju; Foto: Telegraf

Večiti derbi gotovo uvek nosi tenzije, vređanja, prozivke, a to nije izostalo ni na 163. večitom derbiju, i to iz svečane lože stadiona u Humskoj. Osim delegacija Partizana i Zvezde, u loži je bilo i nekoliko navijača Partizana, a među njima i vođa Grobara, Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja.

Njega su posebno ponele emocije, pa je sve ono što bi možda rekao dok je na južnoj tribini, govorio i u centralnoj loži, gde to nije prikladno ponašanje.

Posle meča su se pojavile informacije, koje je prvi objavio list Informer, a ubrzo još nekoliko beogradskih medija, da je Veljko Belivuk pretio igračima Zvezde nakon meča i da je posebno Seku Sanogu poručio "da će ga naći u gradu".

Da u loži nije bilo prijatno i da su mogle da se čuju uvrede i psovke, dokaz je i snimak iz lože posle penala za Zvezdu.

Takođe, Zvezdan Terzić je u izjavi posle meča istakao da je Partizan pokušao da uplaši delegaciju Zvezde "specijalnim gostom" u svečanoj loži, jasno aludirajuć i na Belivuka, koji je stajao iznad svih u centralnoj loži stadiona u Humskoj.

Video: Pogledajte penal za Zvezdu koji je izazvao haos na derbiju, a posebno nakon kraja meča

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan BG

    19. oktobar 2020 | 12:39

    Neću o utakmici. Busamo se u grudi, a igramo 80 minuta bunker... O upravi ću, koja je ovaj nekada slavni klub, dovela na rub propasti. Zavladao je govor mržnje, napadanje svakog, kako je protiv nas, FSS, Zvezda, sudije, Vojvodina, Radnički... nazivamo se avangardom, hramom, institucijom, a u loži nam sedi ološ. Možete da mi date milion minusa, ali istinu ne možete izbrisati, niko nama nije sa strane kriv, baš niko. Krivci su sinoć bili u loži...

  • Nexxx

    19. oktobar 2020 | 11:13

    Nek ispuni obecanje i dodje sam. Pojeo bi ga Sanogo kao dezert

  • M-78

    19. oktobar 2020 | 11:16

    Samo u Srbiji huligani vode glavnu rec....sramota....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA