≫ 

Srpska ambasada u Moskvi u bojama Zvezde: Lazanski otkrio zašto je ofarbao zgradu u crveno-belo

Ambasador kaže da je sve urađeno parama sponzora iz privatnih džepova

  • 83

Miroslav Lazanski, ambasador Srbije u Moskvi, otkrio je gostujući na televiziji B92 da je njegovom odlukom zgrada ambasade ofarbana u crveno-bele boje kluba za koji navija.

Nije tajna da je nekadašnji novinar strastveni simpatizer Crvene zvezde i da je u njenu čast odlučio da ofarba srpsko diplomatsko predstavništvo u Rusiji.

Da li je tačno da je obnovljena ambasada Srbije u Moskvi u crveno-belim bojama?

- Pa jeste. Iskoristili smo situaciju kada nema ma puno diplomatskih kontakata i neće niko ni sa kim da se sreće, našao sam sponzore, to su gospodin Miša Zdravković iz Brusa, gospodin Zoran Vuković, gospodin Jevđević, braća Bajramović iz Novog Pazara... Država Srbija u rekonstrukciju ambasade u Moskvi nije dala nijednog jedinog dinara, a uloženo je 350.000 evra. Zgrada ambasade, 184 prozora nisu imali lim, kapalo je na beton. Mi smo sve to obnovili, promenili, fasadu napravili ne običnu već plasitificiranu da možete da je perete - pohvalio se Lazanski.

Zašto crveno-belu?

- Meni se učinila ta kombinacija crvenih i belih pruga... Ja navijam za Crvenu zvezdu i hajde kad već odlučujem neka bude. Mada su mi oba domara u ambasadi partizanovci i prihvatili su to korektno - poručio je Lazanski.

Čelsi je krenuo u Ligu šampiona remijem protiv Sevilje kod kuće i večeras (18.55) ima imperativ pobede ne gostovanju Krasnodaru. Kvota na dvojku je 1,43, a ako mislite da je Rusija preveliki zalogaj za Plavce, kvota na duplu šansu 1X je 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krasnodar - Čelsi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    28. oktobar 2020 | 07:40

    Nije toliko bitno cijim parama je to uradio. Bitno je da se vec decenijama od strane drzave na sve moguce i nemoguce, ali uvijek nezakonite nacine, favorizuje jedan klub. I onda iztog kluba kazu kako nisu drzavni projekat.

  • Made in ...

    28. oktobar 2020 | 08:25

    Sta i koga ambasada presdstavlja gospodine Lazanski ???

  • Ćale

    28. oktobar 2020 | 08:11

    Kakva država takva i ambasada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA