≫ 

Spektakularan prizor koji ostavlja bez daha: Torcida zapalila nebo iznad Splita za 70. rođendan!

Ispunili su obećanje...

  • 13

Jedna od najvećih navijačkih grupa u staroj Jugoslaviji, splitska Torcida, spektakularno je proslavila svoj 70. rođendan u noći između utorka i srede.

Tačno u ponoć pripadnici ove grupe zaplili su nebo iznad Splita i ispunili obećanje koje su dali, da će ova bakljada biti spektakularnija od one iz 2011. kada je Hajduk slavio 100. rođendan.

Gorelo je i u mnogim drugim hrvatskim gradovima, pa čak i u Zagrebu, a neke od najlepših fotografija napravljene su vazduha, iznad Poljuda...

Inače, Torcida je osnovana nekoliko dana uoči ključne utakmice za titulu prvaka Jugoslavije 1950. godine protiv Crvene zvezde.

Nećemo videti duel Ronaldo - Mesi večeras (21.00) u Torinu jer je Portugalac zaražen virusom korona, ali hoćemo okršaj dva ranjena lava. Ni Juve ni Barsa nisu otvorili sezonu kako treba, Katalonci su poraženi i u El Klasiku, ali su ipak blagi favoriti - kvota na keca je 2,75, na dvojku 2,55, a na 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Barselona.

Video: Sukob je počeo na Maksimiru, a Jugoslavija je nestala na Poljudu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA