≫ 

"Procurila" koreorafija Delija za Hofenhajm, zbog poruke sa istoka igrači će morati da "grizu"

Najvatreniji navijači su se i za ovu priliku potrudili da ostave svoj trag na meču na kojem ne mogu da budu

  • 7
stadion crvene zvezde Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde igraju od 19 sati meč Lige Evrope sa Hofenhajmom, moguće da će već oko 21 sat zvanično biti u nokaut fazi drugog po jačini takmičenja, a ka tom cilju, na svoj način, žele da ih poguraju i navijači.

Najvatrenije pristalice crveno-belih su i za ovaj put, kao i do sada, pronašle način da "se vide" sa terena iako ne mogu da prisustvuju utakmici iz dobro poznatih razloga.

Na društvenim mrežema je "procurila" fotografija kreacije Delija za meč protiv Nemaca, u pitanju je još jedna posveta ubijenom Marku Ivkoviću Jagodi, čiji su inicijali ispisani preko istočne tribine, a između je, takođe kartonima, iscrtana jagoda.

Nema sumnje da će još jedno podsećanje na tragično preminulog navijača biti dodatni motiv za fudbalere Dejana Stankovića da "grizu" do nove pobede.

Podsetimo, nedavno je u "akciji" Grobara u naselju Kotež, koje je jako uporište Delija, prcrtan mural u čast Marka Ivkovića Jagode, kao i ostali murali Delija koji su bili obeležje ovog kraja godinama.

Verovatno i ova akcija Delija ima veze sa tim što su Grobari oskrnavili mural Jagode.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo u Kotežu nakon upada Grobara:

Video: Policija blokirala još 200 huligana: Grobari ušli u leglo Delija, uništili sve murale, čak i Jagodin

Video: Ovako su izgledali murali Delija pre upada Grobara u Kotež

Bez obzira na rezultat meča u Beogradu, ukoliko Liberec kao gost ne pobedi Gent večeras (18.55), Zvezda će svakako obezbediti evropsko proleće. A kvota na keca u Belgiji je 1,80, iks je 3,60, a dvojka 4,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Gent - Liberec.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok 2

    3. decembar 2020 | 14:20

    SVAKA CAST DELIJE

  • Vratiće se rode

    3. decembar 2020 | 17:36

    Danas igra Zvezda Evropsku utakmicu, a vi pišete o grobarima... Gospodo iz telegrafa, verovatno nećete ovo objaviti, ali morate znati da je Crvena Zvezda najtrofejniji Srpski klub i da je Crvana Zvezda Evropski i Svetski prvak...

  • samo iskeno

    3. decembar 2020 | 17:31

    ŽIVIŠ!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA