≫ 

Ovo su razlozi "raspada" Reala: Navijači u igračima vide glavne krivce za rezultate Madriđana

Marka je sprovela istraživanje

  • 3
Zinedin Zidan Foto: Tanjug/AP

Čitaoci poznatog španskog lista su izdvojili nekoliko ključnih razloga zbog kojih je Real ove sezone u katastrofalnoj formi.

Trideset osam posto njih krivi igrače, dok 28 odsto navijača smatra da je Zinedin Zidan glavni razlog.

Turbulencije kako u igri, tako i u rezultatima pokazuju se po tome što Real ne deluje konkurentno da odbrani titulu u Španiji dok se na evropskoj sceni bori da prođe u nokaut fazu Lige šampiona.

Zanimljivo je da je pandemija korona virusa onemogućila "kraljevski klub" da kupuje igrače minulog leta, pa u novoj sezoni mora da se oslanja na postojeće snage.

Zbog toga čak 26 posto čitalaca veruje da je za izostanak rezultata kriva činjenica da pojačanja nije bilo.

Šest odsto njih smatra da povrede uzimaju preveliki danak, te da su one razlog velikog pada forme, dok dva odsto čitalaca Marke razlog traži u rasporedu utakmica.

S druge strane, čak dve trećine glasača želi da Zidan napusti klub ako Real ne prođe u nokaut fazu Lige šampiona, mada nešto više od pola, 57 odsto njih veruje da će Real u tome uspeti.

Madriđanima je stoga, a možda i Zidanu, predstojeći meč protiv Borusije Mehengladbah, onaj koji u dobrom smeru može da pokrene sezonu i promeni joj tok, ali i meč koji potencijalno može da gurne klub u još goru krizu pored rezultatske - onu kadrovsku.

Video: Pantović posle sjajne akcije Zmajeva zatresao mrežu Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BAJA

    5. decembar 2020 | 07:56

    Kako ce kupit igrace kad ulazu ogroman novac u stadion, pola igraca nije za Real, neki u godinama a neki nemaju cuku u glavi. Klub treba rekonstrukciju uradit, na stadionu su kao balerine, samo frizure popravljaju, svako ziv im uvali gol.Nisu svjesni za koji klub igraju, treba ih udarit po dzepu zbog nezalaganja, tad bi igrali itekako. Nijedna Firma nece platit radnika ako neradi kako treba.

  • Milan

    5. decembar 2020 | 00:56

    Zinedin spava, figo d.ka Na limanu nije frka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA