≫ 

"Mrzimo sve, hoćemo na stadion": Navijači Legije izašli na ulice Varšave da protestuju protiv države

Paljene su baklje, pevane pesme, a bilo je i uhapšenih

  • 1
Legija Varšava, navijači Printskrin: Youtube/Legionisci.com

Nekoliko stotina navijača Legije iz Varšave izašlo je na ulice kako bi iskazalo nezadovoljstvo zbog zabrane prisustva gledalaca na tribinama.

Dok je Legija igrala protiv Varte iza zatvorenih vrata i slavila sa 3:2 uz dva gola i asistenciju Filipa Mladenovića, ispred gradskog stadiona su gotovo tri sata trajali protesti, tokom kog je došlo i do fizičkog sukoba.

Tokom višečasovnog protesta, paljene su baklje, pevane pesme, a nekoliko osoba je tom prilikom i uhapšeno. Kako navode poljski mediji, što se vidi i na snimcima, okupljeni su ignorisali propisane epidemiološke mere.

Navijači su nosili banere, a jedan na kom je pisalo “Mi mrzimo sve” posebno oslikava frustraciju zbog zabrane prisustva publike na stadionima.

Prema nekim informacijama, navijači bi na stadione u Poljskoj mogli da se vrate u oktobru, ali samo pod uslovom da se restrikcije ublaže.

Video: Golman Radničkog tražio pare od uprave kluba posle tri odbrane u nadoknadi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pinokio

    18. mart 2021 | 14:34

    Tako to rade istiniti navijači dok nase vodje navijaca primaju debele pare od drzave da bi zauzdali istinite navijece da protestuju i dodju na stadion i navijaju za svoj klub istiniti navijaci u evropi se vec bore za svoj status i svoj klub,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA