≫ 

Fanovi Rendžersa ubili navijača Seltika posle derbija, prerezali mu grlo na 500 metara od kuće

Užasne vesti stižu iz Škotske...

  • 0
FK Seltik - FK Rendžers Foto: AP/Tanjug

Nedeljni Old Firm derbi između Seltika i Rendžersa završen je bez pobednika na terenu (1:1), ali je van njega doživeo strašan poraz! Poraz koji je odneo život jednog 35-godišnjeg navijača Kelta!

Naime, škotski meidji prenose da su četiri navijača Rendžersa, tri muškarca i devojka, usmrtili Kamila Čarišzina na ulicama Glazgova tako što je jedno od njih mačetom nanelo smrtonosne posledice momku poljskih korena.

Čarišzin je otac dvoje dece, ubijen je oko 500 metara daleko od svoje kuće, a mediji javljaju da je na mestu ostao mrtav nakon što mu je prerezano grlo.

Policija traga za napadačima, a čak su pozvali u pomoć i navijačke grupe kako bi rasvetlili ovo zversko ubistvo. A prema navodima škotskog "Sana", svi su bili pod dejstvom alkohola.

- Mladić je izgubio život i mi moramo da znamo ko je odgovoran za to - stoji u saopštenju policije koja je ostavila i broj telefona da se građani jave ukoliko su nešto videli.

U međuvremenu je putem društvenih mreža krenula i akcija da se pomogne udovici nesrećnog čoveka koja je ostala sama sa decom.

Video: Snimak tuče navijačica nakon škotskog večitog derbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA