≫ 

Haos na utakmici makedonskog i hrvatskog kluba: Huligani se tukli bakljama, kamenjem, mačetom...

Sve se događalo u Australiji

  • 15
Tuča navijača Printskrin: Twitter/@BrendanJKing

Nezapamćena tuča navijača dogodila se u nedelju u Australiji, na utakmici između klubova koji su osnovali makedonski i hrvatski imigranti!

U pitanju je duel između "makedonskog" Rokdej Ilindena i "hrvatskog" Sidnej Junajteda 58 koji je završen rezultatom 0:0.

Tuča je navodno najpre špočela na samom terenu među igračima,d a bi se u međuvremenu preselila i na tribine gde je, prema izveštajima policije, korišćeno i hladno oružje.

- Policija istražuje slučaj i nećemo komentarisati ništa dok se istraga ne završi. Ali, naravno da klub ne podržava nikakvo nasilno ili kriminalno ponašanje - objavio je FK Ilinden.

Na video snimcima koji su se pojavili na društvrenim mrežama jasno se vidi da su huligani počeli da se gađaju plastičnim gajbama, potom i kamenjem i bakljama, a među njima je bila i jdna osoba koja je nosila mačetu.

Epilog svega su pojedina hapšenja i puštanje uz kauciju, kao i toje povređenih koji su završili u bolnici.

Video: Haos na ulicama: Besni navijači PSŽ-a pravili štetu po gradu, palili kola, tukli se sa policijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    26. april 2021 | 20:33

    Poslušajze samo skandiranje hrvata! Prvo skandiraju „kroatia“, a na kraju „cigani“. Dakle ni jezik čestito ne znaju, tj ne znaju ni izgovoriti hrvatska, a kao veliki su hrvati i patriote! A kao drugo, vrijedjanjem na rasnoj osnovi u zemlji poput Australije, koju su naselili ljudi sa svih strana ove planete je poseban kompleks! Pogotovo zato što su svi ovi momci rodjeni tamo (u multi-kulti zemlji!). Dakle zivjeti u Australiji i biti rasista, je kao da npr. radite u mesnici, a vegetarijanac ste i mrzite skoro sve proizvode koje prodajete... Ipak, hrvat je poseban pojam za mrznju... čast izuzetcima...

  • USA

    26. april 2021 | 20:39

    Cuvajte se Hrvata ma koje vere.

  • Hmm

    26. april 2021 | 20:39

    Hrvati svugdje se prepiznajete,naravno po mrznji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA