Nemanju su tukli sat vremena, gubio je svest: Navijači osumnjičeni za prebijanje mladića pušteni

Posle davanja izjave u tužilaštvu osumnjičeni su pušteni na slobodu

  • 20
Tuča, pesnica, napad Foto-ilustracija: Shutterstock

Za nanošenje teških povreda i nasilničko ponašanje sumnjiče se navijači Uroš Vujović (22), sin fudbalskog sudije Maja Vujovića i Nemanja Toprekom (23)koji su uhapšeni juče, zbog brutalnog prebijanja Nikole Ćuluma (22) u prostorijama FK Vojvodina.

Tukli su ga nogama, rukama i letvama. Momak je zadobio teške povrede, imao je sreće što je ostao živ, navode svedoci brutalnog prebijanja Ćuluma.

Obojica su se posle nemilog događaja krili u Republici Srpskoj. Njihov branilac, novosadski advokat Goran Karadarević, za „Novosti“ je potvrdio da su obojica njegovih klijenata dali izjave u tužilaštvu u Novom , i da im posle toga nije određen pritvor.

- Imajući u vidu da je sve još u fazi dokaznih radnji, ne mogu ništa više da kažem o ovom slučaju – kazao je Karadarević.

Kako nezvanično saznajemo, njih dvojica se sumnjiče da su 1. februara u prostorijama novosadskog FK Vojvodina na zapadnoj tribini tukli dvadesetdvogodišnjaka. Udarali su ga navodno pesnicama, nogama i drvenim palicama. Mladić je navodno nekoliko puta gubio svest, a batinanje je trajalo sat vremena.

Nikola Ćulum je nekako uspeo da pobegne i potraži pomoć u Kliničkom centru Vojvodine, gde su mu konstatovane teške povrede u vidu polomljene jagodične kosti i gornje vilice.

Video: Zvezdi poništen regularan gol? Evo zašto su crveno-beli ljuti na sudije

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    7. maj 2021 | 15:00

    Taman super što ih sudia pustio, da je moj sin u pitanju oni nebi veče dočekali..

  • Mile Jagodinac

    7. maj 2021 | 14:57

    Sramota za tužilaštvo

  • Ivan

    7. maj 2021 | 15:36

    Momci sa kriminalnim dosijeima koji su ucinili krivicno delo, pobegli sa lica mesta i krili se dok nisu uhapseni su sada posle saslusanja pusteni na slobodu? Fantasticno. Kao i uvek nase pravosudje briljira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA