Kakva fešta u Glazgovu: Navijači Rendžersa "zapalili" ceo grad posle prve titule nakon 10 godina!

Imali su dobar razlog da izađu na ulice, prekinuli su dominaciju ljutog rivala - Seltika

  • 4
Navijači Rendžers Foto: Instagram / Screenshot

Fudbaleri Rendžersa u velikom stilu su osvojili titulu u šampionatu Škotske, a večeras će protiv Aberdina imati šansu da dođu do stotog poena u prvenstvu. Koliko dobar fudbal igraju ove godine, govori podatak da drugoplasirani Seltik, koji im je ujedno najveći rival, zaostaje čak 23 boda. Da ne govorimo o ostalim ekipama, koje ne mogu ni da "primirišu" timu iz Glazgova.

Ekipa koju sa klupe predvodi Stiven Džerard igrala je sjajan fudbal i uz to se domogla plej-of faze Lige Evrope. I sve to posle problema zbog kojih su izbačeni u četvrti rang škotskog fudbala 2012. godine. Sve to su uspeli da prevaziđu, dostigli su ponovo najveće visine, a sada mogu "popreko" da pogledaju ka rivalima iz Seltika.

Zato je na ulicama Glazgova tokom noći viđena prava fešta koju su začinili njihovi navijači. Oni su rešili da proslave prvu titulu u prvom rangu nakon deset godina, tako što su zapalili baklje duž reke Klajd koja teče kroz grad. Prizor je bio neverovatan, a na sceni je bilo prisutno nekoliko stotina najvatrelijih pristalica ovog kluba.

Pogledajte i sami kako su navijači Rendžersa dočekali konačno "smaknuće" Seltika sa trona u Škotskoj.

Video: Sevalo je noćas s one strane Dunava: Navijači niželigaša Palilulca napravili piro šou pored terena!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA