≫ 

Selektor Troicki pred put u Tokio: "Očekujemo zlato od Novaka"

Iako fali nekoliko igrača, Srbija s najvišim ambicijama ide u Tokio

  • 4

Deo teniske reprezentacije Srbije, koju čine selektor  reprezentacije Viktor Troicki i teniser Miomir Kecmanović, a koja će uzeti učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju, otputovao je u subotu u ovu azijsku zemlju.

Drugi deo tima koji čine najbolji teniser sveta Novak Ðoković, kao i članice ženske reprezentacije u tenisu Nina Stojanović, Ivana Jorović i Aleksandra Krunić će otputovati u Japan za dva dana, odnosno u ponedeljak.

Na konferenciji za medije koja se održala na beogradskom aerodromu pred polazak, Troicki je istakao da je velika čast biti selektor na takmičenju kao što su Olimpijske igre.

- Velika mi je čast što sam selektor ekipa i što putujem u Tokio sa sjajnim momcima. Kao igrač sam učestvovao dva puta na Igrama, a sada prvi put idem kao selektor. Drago mi je što idem kao deo porodice Olimpijskog tima Srbije - rekao je Troicki novinarima, a potom je nastavio o ambicijama na OI.

- Idemo sa najvećim ambicijama. Naravno da od Novaka očekujemo najsjajnije odličje, mnogo će značiti za sve što ide sa nama. Kecmanovć koji putuje danas sa mnom je mlad i perspektivan igrač, mnogo očekujemo od njega. Daćemo sve od sebe da donesemo radost Srbiji svojim rezultatima - istakao je Troicki.

Kecmanović će na teniskom tuniru predstavljati Srbiju u muškoj singl konkurenciji i napominje da će dati sve od sebe da na svojim prvim Olimpijskim igrama ostvari dobar rezultat.

- Izuzetna mi je čast što ću prvi put moći da predstavljam svoju zemlju na Olimpijskim igrama. Trudiću su se da dam sve od sebe. Dobro smo trenirali i radili. Pružićemo sve od sebe i nadamo se najboljem - rekao je Kecmanović pred polazak.

Video: Fotke čista emocija, a reči surove činjenice: Sve to dokazuje da je Đoković najbolji svih vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA