≫ 

Najprovokativnija sportistkinja stigla na OI: Imala je "maraton" u krevetu s veslačem u Riju

Ingrid Oliveira se "čekirala" u Tokiju, gde je spremna da novim skokovima nadomesti ono što je propustila pre pet godina u svojoj zemlji

  • 10
Ingrid Oliveira

Foto: Instagram.com/ingrid.oliveira96/

Olimpijske igre u Tokiju samo što nisu počele, a sportisti uveliko već stižu i Olimpijsko selo je sve punije.

Mnogi sportisti i sportistkinje redovno na svojim Instagram profilima objavljiju fotografije i "čekiraju" se sa sportskih borilišta ili iz Olimpijskog sela, a to nije propustila da uradi ni jedna od najprovokativnijih sportistkinja, Brazilka Ingrid Oliveira, koja je ostala upamćena kao jedna od najprovokativnijih sportistkinja prošlih Olimpijskih igara.

Ona je u svom Riju ostala bez medalje nakon što je noć pred takmičenje provela u sobi sa veslačem Pedrom Gonkalvešom, nakon što je njena cimerka i takmičarka sa kojom je nastupala u paru napustila sobu.

U medijima je tada procurila informacija da je Ingrid tada imala maratonski seks sa veslačem, a nakon toga sutradan nije bila na vrhuncu svoje forme i Brazilke su ostale bez već viđene medalje, iako su bile favoriti za zlato.

Njena partnerka i cimerka je tada ispričala da ju je Ingrid isterala iz sobe kako bi mogla da bude sa veslačem, a nakon toga je lepa takmičarka u skokovima u vodu suspendovana iz reprezentacije.

Kasnije je odlučila da progovori o celoj ovoj situaciji:

- Ispričaću vam istinu. Odvela sam Pedra u sobu, ali nisam nikoga izbacila iz nje zbog toga. I nisu me izbacili sa Igara. Nas dvoje smo u jednom trenutku hteli nešto više, kao i mnogi drugi. Bolt je u sobu odveo devojku koja nije imala akreditaciju, ljudi su otvarali Tinder profile kako bi flertovali.

- Ali samo je moj slučaj procureo. Nisu nas izbacili jer smo imali besprekornu istoriju. Kad su mi rekli da će sve izaći u medije, plakala sam danima. Znam da sam pogrešila i toga sam svesna. Nisam zaslužila da se tako ponašaju prema meni. Cela priča je bila iskrivljena - rekla je ova Brazilka svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    21. jul 2021 | 11:59

    Kako se može čovjek kvalifikovali za Olimpijske Igre 🤔? Nije bitno koji sport, samo da uđem u selo 😁.

  • Zoki

    21. jul 2021 | 12:32

    Eh što mene nisu poslali da predstavljam svoju zemlju i dokažem se pred sportistkinjama drugih zemalja... 🇷🇸

  • Mikula

    21. jul 2021 | 13:30

    To je i tebi i njemu zlatna medalja sta te briga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA