≫ 

Pipali su me po celom telu i šaptali "prljave stvari" na uvo: Šokantna ispovest olimpijske šampionke

Danska plivačica "otvorila dušu" pred OI u Tokiju gde brani zlato iz Rija

  • 7
451967558 Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Nakon što je na Olimpijskim igrama 2016. godine osvojila zlatnu medalju u disciplini 50 metara slobodno, danska plivačica Pernil Blum preko noći je postala popularna.

Verovatno i zbog činjenice da je tada u Riju bila jedna od najatraktivnijih takmičarka, a nekoliko dana pre nego što se zaputila i na Igre u Tokiju Bluova je za domaće medije dala šokantnu ispovest.

- Nedugo nakon OI u Riju, počela sam da dobijam poruke seksualne prirode. Većina poruka koje dobijam na društvenim mrežama su veoma neprikladne - rela je danska plivačica koja je osvrnula na jedan događaj i 2017. godine:

- Tokom gala večeri, gde sam proglašena za sportistkinju godine, bilo je dosta onih koji su želeli da se fotografišu sa mnom. I to je sasvim lepo. Međutim, bilo je dosta onih koji su svugde po meni stavljali svije ruke, predaleko ispod mojih leđa. Takođe, šaptali su mi razne prljave stvari na uvo.

Godinu dana kasnije, Pernil je dobila i pretnje smrću.

- Tokom EP 2018. godine izabrala sam da svoje polufinale na 100 metara plivam na nešto drugačiji način nego što bih inače radila. To je rezultiralo pretnjama smrću. Govorili su i da treba da me proteraju iz Danske - poručila je Blumova koja će u Tokiju pokušati da odbrani zlato.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA