"Nolemanija" se nastavlja u Tokiju, ljudi mole za "fotku" sa Đokovićem, i Egipćani ga "uhvatili"

Najvažniji trofej u Japanu - uzeti fotografiju sa srpskim teniserom

  • 1
Novak Đoković Foto: Twitter/@King_Fut

Čast ostatku sprotskog sveta u Tokiju, ali zna se ko je prva zvezda Olimpijskih igara.

Srpski velikan Novak Đoković bukvalno ne može da se otrgne od obožavatelja među atletama, znanim i neznanim, koji ga saleću i traže fotografiju, žele "selfi", gde god ga sretnu, što naravno imponuje našem asu koji ljubazno izlazi u susret svima, ili makar većini.

Imati fotografiju sa Novakom, najboljim teniserom svih vremena, ili uskoro najboljim teniserom svih vremena, postala je stvar prestiža u Tokiju, nešto što je za mnoge postalo važnije i od takmičarskog uspeha na Olimpijskim igrama. Neki to čak i tvrde, da im je jedini cilj u Tokiju da se slikaju sa najboljim srpskim teniserom, poput hrvatskog stonotenisera Franeca Kojića.

Broj sportista koji su se fotkali sa Novakom iz dana u dan sve je veći, uskoro će to biti trocifrena brojka, moguće da je već i došla dotle, a među srećnicima koji će kući poneti uspomenu sa teniskim velikanom su i rukometaši Egipta.

- Naš tim sa legedarnim Đokovićem - napisali su Egipćani uz fotografiju sa nasmejanim Noletom.

Drugi nisu bili te sreće, barem ne još, jer im je susret sa Novakom izmakao "za dlaku".

- Ne mogu da verujem da sam propustio Noleta prethodne večeri u kompleksu, deset minuta od mene je bio. Treba mi ta fotografija, molim vas! - zavapio je Arsalan Kazemi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA