≫ 

Novak u svlačionici usrećio protivnika kao niko pre: "Želim da se ovaj dan nikada ne završi"

Bolivijac je oduševljen njegovim duelom sa Novakom Đokovićem

  • 9
Novak Đoković, Hugo Dellien Foto: Instagram/hugodellien

Bolivijac Ugo Delijen je izgubio meč od Novaka Đokovića sa 2:0 u setovima, te je na taj način završio učešće na Olimpijskim igrama, međutim, on je ipak postao "pobednik" prvog dana na OI u Tokiju.

Ugo Delijen, trenutno 139. igrač sveta, bio je potpuni autsajder u meču protiv Novaka Đokovića, što se videlo i na terenu, ali ono što je privuklo pažnju je njegovo konstantno divljenje upućenu srpskom teniseru i najboljem igraču sveta.

Čim je video žreb, on je objavio sliku na svom Instagram profilu gde se zahvalio Bogu jer ima priliku da igra protiv najboljeg, da bi nakon meča i zatražio dres od srpskog asa uz iskazano divljenje tokom pozdrava na mreži.

Novak mu je uslišio molbu i u svlačionici su razmenili dresove, a ponosni Delijen je posle toga imao emotivnu objavu uz sliku sa Novakovom opremom.

- Postoje dani za koje nikad ne želite da se završe, ovo je jedan takav za mene. Igram tenis već 25 godina i celog života se borim da dođem do OI, Bog mi je dao priliku da učestvujem i igram protiv najboljeg na svetu. Dobio sam priliku da mu kažem sve one stvari koje sam rekao na kraju meča, a takođe sam dobio i ovaj prelepi poklon, ovo je uspomena, a to je nešto najlepše što ću imati nakon svoje profesionalne karijere. Hvala Novače što si učinio ovaj dan posebnim za mene - napisao je Delijen na svom Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hugo Dellien (@hugodellien)

Video: Bravo Damire, bravo Mikec: Poslednjim hicem ušao u finale, a onda srebro!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србија до Токија

    24. jul 2021 | 13:20

    Увек је Србин морао да буде пет пута бољи од противника да би га поштовали..Новак је по освојеном 20 гренд слему полако већ наврнуо воду на своју воденицу. 💪🏻😉

  • Mirjana

    24. jul 2021 | 14:30

    Svaka cast, na uzvisenim sportskom ponasanju. Bravo. To je sport, uzviseno i dostjanstveno, bravo!

  • Vm

    24. jul 2021 | 13:22

    Kakav naslov, kao švedski akcioni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA