Proglasili je za najseksipilniju sportistkinju sveta, ona poručuje: "Interesuje me samo sport"

Nemica Šmit pokušava da se koncentriše samo na takmičenje u Tokiju

  • 3

Nemačka atletičarka Ališa Smit važi za jednu od najatraktivnijih takmičarki na Oilimpijskim igrama u Tokiju, gde će svoju zemlju predstavljati u trci sa preponama od 200 do 8oo metara!

Smit je poznata i po tome što radi fitnes treninge sa Borusijom iz Dortmunda, a pred takmičenje u Tokiju govorila je o tome što ej dobila titulu najseksipilnije sportistkinje sveta.

- Ne znam zašto sam dobila ovo priznanje. Meni je sport na prvom mestu. Na Instagramu su hiljade devojaka koje izgledaju odlično i nemaju previše pratilaca - istakla je Nemica.

Inače, nju na pomenutoj mreži prati oko 1,8 miliona ljudi, mada sama Ališa nešto i ne preteruje kada su u pitanju fotografije koje kači.

Doduše, voli da pozira pred kamerama, ali je podvukla i neku liniju kada je od Plejboja dobila ponudu da se skine gola. U nastavku možete pogledati njene fotografije i uveriti se da li je Ališa stvarno najseksipilnija sportistkinja sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jodza MNE

    25. jul 2021 | 07:27

    Šteta što Smitova živi u bogatoj zemlji, pa se ne promoviše previše... Da je neka od siromašnih atletičarki, bilo bi tu i boljih fotki...

  • Aaaa

    25. jul 2021 | 05:08

    Lepa-srvarno!!!

  • 25. jul 2021 | 07:31

    Ova ako bude 50 bice joj uspeh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA