≫ 

Devojka sa najmoćnijim tetovažama na OI: Krugovi na butini, moćna sirena i ona koja ide do međunožja

Kanađanka se takmiči u disciplini skok s motkom

  • 7
Anicka Newell

Anička Njuvel Foto: Profimedia/PHILIPPE MILLEREAU/AFP

Da li je favorit za uzmanje neke od medalja, to je već upitno - al nema sumnje da je Kanađanka Anička Njuvel jedna od najatraktivnijih sportistkinja na Olimpijskim igrama.

Takmiči se u disciplini skok s motkom i u Tokio je došla zahvaljujući novim ličnim rekordom (4,70) koji joj je i doneo olimpijsku normu, drugu u karijeri.

Ako za nekoga možemo da kažemo da se možda i raduje odlaganju OI za jednu godinu, onda je to možda baš ova Kanađanka koja je imala problema sa povredom Ahilove tetive. Sada je u potpunosi izlečena i spremna za takmičenje.

Na "borilište" će izaći 2. avgusta kada su zakazana preliminarna takmičenja, a ukoliko bude uspešna onda će na svoj rođendan 5. avgusta pokušati da se domogne nekog odličja.

Anička ima 28 godina i dvojno državljanstvo, pošto je rođena u SAD, a ujedno je i takmičarka sa najmoćnijim tetovažama u Tokiju. Na levoj butini ima olimpijske krugove, cela leva ruka, kao i deo leđa, su takođe išarani, dok je na desnoj strani bedara dominira sirena. Takođe, tu je i tetovaža koja "klizi" ka međunožju i koja se cela vidi samo kada je Anička gola.

U nastavku pogledajte i njene fotografije i uverite se zašto je Kanađanka devojka sa najmoćnijim tetovažama na OI:

Video: Šolja u Tokiju košta 7.500, a koliko će nas koštati poraz od Španaca?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I sa

    25. jul 2021 | 18:03

    Najmanjim mozgom.

  • baba smilja iz darosave

    25. jul 2021 | 17:06

    anika nije anicka

  • Ja bato

    25. jul 2021 | 22:42

    Ni muškarac kad se tetovira nevalja,a tek žensko,one nemaju uopšte mozga,ni pilećeg,sada dok su mlade i tako i tako,ali kad dođu u neke starije godine,samećće sebe da se stide

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA